Inchirieri masini Iasi

Inchirieri masini Iasi

Inchirieri masini Iasi la cel mai bun pret

Daca urmeaza sa vizitati Iasiul in viitorul apropiat, considerati serviciile noastre de inchirieri masini Iasi ca metoda dumneavostra de transport principala. Iasiul este municipiul judetului cu acelasi nume si principalul centru urban din nort-estul tarii. Cu o populatie de aproximativ 320.000 de locuitori, Iasiul este al doilea oras ca marime dupa Bucuresti.

Orasul beenficiaza de prezenta unui aeroport, Aeroportul International Iasi este locul unde majoritatea vizitatorilor din afara granitelor tarii vor ajunge daca intentioneaza sa viziteze Iasiul. Totusi trebuie mentionat ca serviciile noastre de rent a car Iasi sunt disponibile si de la aeroport; acest lucru inseamna ca va putem aduce masina aleasa la aerport la ce ora doriti dumenavostra, astfel facand tranzitia dintre avion si modalitate de transport extrem de facila si rapida.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Iasi

Indiferent de necesitatile calatoriei dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o masina mica pentru ca planuiti sa va petreceti mai tot timpul in oras, sau de o masina ceva mai scumpa pentru ca vreti sa faceti o impresie buna la o intalnire de afacere, sau de ce nu, poate aveti nevoie de o masina cu sapte sau noua locuri; indiferent de nevoile dumenavoastra, serviciile noastre de inchirieri auto Iasi vi le vor putea satisface.

Si daca dimensiuena nu este caracteristica principala la care va uitati, masinile disponibile la biroul nostru de inchirieri masini Iasi variaza in motorizari precum si in tipul de tractiune, asa ca toata lumea va putea fi satisfacuta de oferta noastra.

Rent a car Iasi

Merita mentionat ca absolut toate contractele noastre de rent a car Iasi, includ o asigurare de baza menita de a va proteja de majoritatea micilor cheltuieli care ar putea rezulta in urma usoarelor daune ce pot aparea in timpul utilizarii masinii prin oras.

Exista foarte multe avantaje legate de serviciile noastre de inchirieri auto Iasi, puteti citi despre ele in detaliu pe website-ul nostru, dar unul care merita mentionat aici este acela ca puteti adauga un sofer aditional pe contractul de inchiriere fara nici o taxa in plus.

Pentru mai multe informatii legate de toata oferta noastra, vizitati-ne website-ul unde veti putea vedea flota noastra in detaliu, precum si pagina noastra de termeni si conditii.

Tag-uri:, , ,