10 Idei de cadouri geniale de Craciun

10 Idei de cadouri geniale de Craciun

Cei mai prevazatori dintre voi si-au planificat deja bugetul pentru cadourile de Craciun si chiar le-au cumparat. Dar nici pentru ceilalti nu este deloc tarziu pentru un generos shopping de Craciun. In cautarea darului perfect pentru cei dragi, 10 Idei de cadouri geniale de Craciun o sa va inspire, speram noi!

Cadouri geniale pentru femei

Femeile si barbatii cad de acord intr-o privinta: e mai usor sa cumperi cadouri femeilor decat barbatilor. Poate pentru ca femeile sunt mai entuziaste, poate pentru ca sunt mai multe optiuni decat in cazul barbatilor (accesorii, flori). Dar care sunt cele mai populare cadouri de Craciun? Iata cateva sugestii. Puteti oferi un mic ghiveci de flori de iarna (sugeram Craciunita). Accesoriile (pandantive, cercei, bratari) sunt o optiune castigatoare. Puteti de asemenea cumpara o pereche eleganta de manusi si, daca stiti masura si gusturile persoanei, puteti chiar sa va aventurati sa cumparati o rochita rosie sau o pereche de pantofi.

Cadouri pentru copii

Cei mici asteapta de la Mosul dulciuri si jucarii, asa ca recomandarea noastra este acceasi. Daca bugetul va permite, puteti cumpara o masinuta electrica, o bicicleta sau o tricicleta, iar pentru cei mai mici, un calut care se leagana (cu un aer retro, jucaria este o alegere clasica). Puteti de asemenea opta pentru carioci si o carte de colorat sau pentru o carte de povesti pe care o puteti descoperi alaturi de fiul sau fiica voastra.

Cadouri pentru barbati

Desi putin mai scurta, lista de cadouri geniale pentru barbati este inca destul de ofertanta. Puteti opta pentru un parfum sau un set de cosmetice (cadou potrivit si pentru femei), pentru traditionalul ceas sau pentru o sticla de tarie de calitate. Desigur, cu un buget substantial, puteti opta pentru un “gadget” (telefon, tableta sau alte accesorii tehnice).

Care este cadoul genial universal? O inchiriere de masina pentru vacanta de vis pe care ati planuit-o!

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini and tagged , . Bookmark the permalink.