Unde mergem de Valentine’s Day? – Partea a II-a

Unde mergem de Valentine’s Day?

Daca Valentine’s Day e doar o scuza ca sa facem cheltuieli in numele poznasului zeu al iubirii, Cupidon, macar sa cheltuim intr-un mod constructiv, facand ce ne place noua mai mult: calatorind. Unde mergem de Valentine’s Day?Iata o intrebare cu raspuns multiplu!

In afara de faptul ca este o tara deosebit de pitoreasca, Romania este si o destinatie romantica. O demonstreaza toate destinatiile de vis la care turisti romani si straini fac eforturi sa ajunga. O astfel de destinatie, desi cvasi-necunoscuta, este Castelul Zabola din judetul Covasna. Proprietatea contelui Mikes este considerata de indragostiti una dintre cele mai romantice locatii. Interiorul este un mix de “old style” si conditii impecabile, iar distanta de Bucuresti este de doar 230 de kilometri.

Un weekend la munte este mereu o surpriza frumoasa pentru jumatatea potrivita. La Sinaia, puteti sa va luati iubitul (sau iubita, dupa caz) de mana si sa va plimbati prin padurea deasa si umbroasa de brazi pana la Castelul Peles, castelul regal pe care intreaga Europa il considera unul din cele mai romantice palate. Cazarea este foarte accesibila, fie intr-o pensiune, fie la hotel, in oras. O masa pentru doua persoane nu va costa mai mult de 100 de lei. Daca sunteti prahovean, Sinaia se gaseste la doar o ora distanta de resedinta de judet. Cu Ploiesti rent a car puteti inchiria si o masina eleganta, ca sa calatoriti confortabil pana acolo.

Ce pereche de indragostiti nu doreste sa aiba in portofoliu cele mai frumoase fotografii? Descoperit din pura intamplare, Tunelul Iubirii din Caransebes este o bucata de cale ferata dezafectata care duce pana la Bautar. Plante si liane au crescut transformand tunelul intr-un taram magic. Tunelul “nostru” aminteste de un alt tunel celebru din Ucraina: Pasajul Indragostitilor.

Pana la urma, ceea ce conteaza este sa petreceti Ziua Indragostitilor (dar si mioriticul Dragobete) alaturi de jumatatea potrivita.

Share
This entry was posted in Inchirieri masini, Ploiesti and tagged . Bookmark the permalink.