Cele mai frumoase destinatii Europene de iarna (Partea I)

Cele mai frumoase destinatii Europene de iarna (Partea I)

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si odata cu ele aduc zvon de bucurie, dar si planuri noi. Inca nu e prea tarziu sa planuiti o escapada in vacanta e iarna. Cele mai frumoase destinatii Europene de iarna va asteapta cu oferte tentante.

Nu trebuie sa aveti un buget foarte mare pentru a petrece sarbatori de neuitat in tara sau in strainatate. Cheia este sa cautati relativ din timp oferte bune si sa fiti imaginativi! Pe langa destinatiile vest-europene binecunoscute, este esential de retinut ca puteti explora cele mai romantice si ofertante orase din centrul si estul Europei; veti descoperi ca orase din Polonia, Cehia si Romania nu sunt cu nimic mai prejos decat Viena sau Parisul!

In Polonia, la o ora cu masina de capitala tarii, Varsovia, puteti descoperi misterele romantice ale Cracoviei, o bijuterie de oras care gazduieste anual 2.5 milioane de turisti de peste hotare. Sunt peste 100 de biserici si bazilici in oras, cea mai importanta fiind Catedrala Sfanta Maria care troneaza asupra vestitei Piete Rynek. Alte atractii turistice importante includ Palatul Regal (fosta resedinta a regilor polonezi) si Catedrala Wavel pe dealul cu acelasi nume de unde puteti admira si raul Vistula cu ale sale vaporase colorate de croaziera.

In Polonia puteti savura coltunasi cu varza, branza sau carne (pierogi), supa traditionala de sfecla si multe alte produse din carne si branza. In pietele romantice, puteti savura o cafea aromata si admira viata tihnita si diferita de aici.

In Romania, puteti sa va bucurati de o iarna feerica intr-un oras cu aer vestic. Recent inclusa in topul destinatiilor de lux la preturi convenabile de publicatia Huffington Post, Timisoara este pregatita oricand sa va surprinda cu arhitectura sa bogata si cu atmosfera cosmopolita.

In Timisoara, nu ratati Cetatea, croaziera pe Bega, Casa cu Fete si portile de lemnn ale vechiului oras medieval. Plus de asta, va puteti deplasa foarte usor cu o masina de inchiriat in Timisoara. Aveti toate ingredientele pentru o iarna minunata!

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania, Timisoara, Timisoara aeroport and tagged , , . Bookmark the permalink.