Cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017 – Partea a III-a

 

Inca ne pregatim pentru cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017. Eu sincer abia astept sa treaca luna martie si sa vina odata Pastele si primavara adevarata, sa fie soare si ceva mai cald afara!
Dar pe langa astfel de considerente de ordin practic, am aflat ca luna aprilie prezinta noi ocazii de a calatori in Romania.

Prima oprire o vor face rockerii amatori de muzica… “dura”, dar culta, pentru ca Apocalyptica vor celebra 20 de ani de la lansarea albumului „Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos”.

Finlandezii violoncenisti sunt adevarati fani Metallica si le vor canta toate hiturile… acustic! Multa energie, muzica tare, intr-un cuvant: rock! Iata ce ne asteapta la Sala Palatului pe data de 6 aprilie.

Trupa deja prestigioasa Vita de Vie ne invita la Hard Rock Cafe la Bucuresti pe data de 19 aprilie pentru un concert la ceas de taina, incepand cu orele 21:30.

Teatrul Rosu de la Bucuresti va invita la seri culturale in luna aprilie. Pe 8 aprilie e timpul sa mergem cu copilul la “Rapunzel”, spectacolul care ne aduce aproape o poveste nemuritoare cu o fata cu parul de aur.

Teatrul Rosu ne mai cheama si la piesele “O femeie impartita la doi” si “Fuga de mariaj” pe data de 23 aprilie.

Pe 9 aprilie, la Botosani de data aceasta, suntati invitat la dans contemporan – streetdance, mai precis. Stadiul judetean al Cupei Scolilor de Streetdance se va organiza la Casa de Cultura a Sindicatelor de la orele 16.

Daca va intrebati cum se ajunge acolo, avem o solutie perfecta de transport: inchirieri de masini Botosani, un serviciu accesibil dar mai ales de mare incredere si de calitate de rent a car. Va invitam sa explorati un oras care are multe secrete de dezvaluit.

Luna aprilie de asemenea ne va aduce, speram multe zile senine de care sa ne bucuram.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.