Cele mai importante evenimente in ianuarie si februarie 2016

Cele mai importante evenimente in ianuarie si februarie 2016

Daca am iesit din perioada sarbatorilor de iarna, asta nu inseamna ca nu mai putem vorbi despre evenimente interesante pentru lunile urmatoare. Cele mai importante evenimente in ianuarie si februarie 2016 asteapta sa va incante. Hai sa vedem unde putem merge si ce putem face daca avem timp liber si nu vrem sa stam pe acasa!

In Bucuresti se intampla, desigur, ca de obicei, cele mai multe evenimente. Pe 17 ianuarie 2016, Zdob si Zdub isi serbeaza cei 20 de ani de activitate muzicala la Arenele Romane, incepand cu orele 19:00.

Dupa concert, de la ora 21:00, puteti merge si la Teatrul “In Culise” pentru a va destinde alaturi de actorii Alex Vlad, Ioana Chelmus si Gratiela Popa in piesa “Un barbat si mai multe femei”. Ca mai toata lumea (inclusiv Mircea Cartarescu, care a scris si o carte minunata despre aceasta dilema), ei vor incerca sa inteleaga de ce iubim femeile. Oare vor afla?

La Brasov, sunteti asteptati pe 22 februarie la Spectacolul “Planetariul mobil”. Caravana va stationa la Complexul Memorandului pana pe 28 si atat copiii cat si adultii sunt invitati sa admire minunatele proiectii si sa invete totul despre istoria universului. De la Galileo Galilei pana la robotii care au poposit pe Marte, toti vor fi prezenti pentru a recrea fascinanta lume a stelelor, asteroizilor si galaxiilor.

V-ati plictisit sa petreceti Valentine’s Day singur? Si clujenii, se pare; pentru ca organizeaza o petrecere pentru “singles” pe 13 februarie. Jocuri, muzica si un concurs de miss si mister single sunt doar cateva dintre optiunile de distractie disponibile. Cine stie, poate ca jumatatea potrivita se pregateste de intalnire.

La Cluj puteti ajunge cu un transfer de la aeroportul din Cluj. De asemenea, va puteti plimba prin oras la volan inchiriind o masina de la Cluj car hire.

Share
This entry was posted in Cluj Aeroport, Cluj Napoca and tagged . Bookmark the permalink.