Unde mergem de Valentine’s Day?

Unde mergem de Valentine’s Day?

Abia ce a trecut Revelionul si am terminat de facut bilantul cheltuielilor de vacanta pentru anul 2015 ca ne si punem o noua intrebare: Unde mergem de Valentine’s Day?

Pentru cei ce au dorul de duca in sange, nicio perioada nu e de prisos pentru a planui o vacanta si niciun pretext pentru a calatori si de a te bucura de o noua experienta nu trebuie ignorat! Spune-I Valentine’s Day sau Dragobete, nu conteaza; carcotasii pot spune ce or vrea: pe 14 februarie (care mai pica si in weekend, perfect) merita sa va aflati undeva frumos alaturi de persoana iubita. Iata cateva sugestii la care ne-am gandit astazi:

Iarna la mare nu veti face baie in mare, sau macar baie de soare, dar va puteti bucura de aerosoli si de privelisti dramatice asupra involburatei Mari Negre. La Mamaia, va puteti caza la un hotel de lux, ca de exemplu Iaki, pentru un pret sub 1000 de lei pentru un pachet de 2 nopti de cazare, pentru doua persoane. Puteti apela si la inchirieri masini Constanta pentru a va bucura de libertatea de a explora intreaga zona.

Unul dintre cele mai romantice si ingrijite orase din tara este vechiul burg medieval sas Sibiu. Aici va puteti caza la un hotel din lantul Ibis pentru cam 250 de lei (2 nopti, 2 persoane). In afara de o cina romantica la lumina lumanarilor, va sfatuim sa nu ratati o vizita la Muzeul Astra, o poza la Turnul Sfatului si o plimbare prin Pasajul Scarilor.

Sibiu a fost Capitala a Culturii Europene iar o mare parte a centrului istoric a fost integrata in patrimoniul UNESCO, asa ca, plimbandu-va printre stradutele pavate cu piatra cubica ale orasului si admirand arhitectura germana care adduce atat de mult cu aceea din vestul Europei, merita sa va mandriti cu acest colt de Romania. Iar daca veniti in oras cu “marea pasare de fier”, va va fi de folos sa rezervati cativa banuti si pentru un transfer de la aeroportul din Sibiu.

Share
This entry was posted in Constanta, Constanta Aeroport, Sibiu, Sibiu Aeroport and tagged . Bookmark the permalink.