Evenimentele lunii martie 2017 – Partea a II-a

Dragi cititori, va spuneam putin mai devreme cat de mult ne bucuram ca zilele calde si insorite de primavara se apropie cu pasi repezi. De asemenea, aminteam ca merita sa ne gandim la ce evenimente dorim sa participam in luna martie 2017.

Dupa ce ne-am ocupat de Bucuresti si ce putem face si vedea acolo in prima luna de primavara, astazi ne indreptam atentia spre restul tarii, unde primavara va fi intampinata, speram noi, cu la fel de mult entuziasm.

La Cluj Napoca, un oras care ne-a obisnuit deja cu aerul sau cosmopolit si cu festivaluri si evenimente de anvergura, sunteti invitati pe 5 martie la teatru, la piesa Take, Inake si Cadir, o comedie clasica de neuitat.

Pe 6 martie, pianistul international atat de iubit Richard Clayderman vine la Sala Olimpia din Timisoara. Pregatiti-va pentru o seara plina de romantism si armonie care va incepe la orele 19:30.

Pe 7 martie la Iasi, Loredana, care isi promoveaza show-ul “Sentimente”, ne asteapta cu un Martisor deosebit. Cu Iasi rent a car puteti sa va bucurati si de o masina de calitate inchiriata pe perioada sejurului daca veniti in vizita.

E un pic prea devreme sa mergem la mare in martie? Nu si daca avem intalnire cu Dan Bitman si trupa Holograf! Intalnirea muzicala este la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, pe 26 martie 2017 de la orele 20. Nu lipsiti de la acest super-concert!

Luna martie se incheie la Festivalul International de Blues de la Sighisoara organizat de vineri, 31 martie, pana sambata, 1 aprilie 2017. Nu e deloc pacaleala daca spunem ca la cea de-a 12-a editie a acestui regal muzical va veti intalni cu mari nume ale acestui gen precum Mississippi Heat sau Steven De bruyn & The Rhythm Junks.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.