Ziua Mondiala a Zapezii 2015 la Sinaia

Ziua Mondiala a Zapezii 2015 la Sinaia

Cine a spus ca Romania nu este in rand cu lumea buna? Poate cei care nu au avut ocazia sa participe duminica, 18 ianuarie la Ziua Mondiala a Zapezii 2015 la Sinaia.

Ziua Mondiala a Zapezii este organizata anual de catre Federatia Internationala de Schi. Cu toate acestea, este pentru prima data cand aceasta celebrare a avut loc in tara noastra. Sinaia, una din cele mai frumoase statiuni de pe Valea Prahovei, primeste sute de vizitatori zi de zi, indiferent de anotimp.

World Snow Day 2015 s-a sarbatorit in peste 600 de statiuni din 45 de tari din jurul lumii. La noi, distractia a fost la ea acasa, cu lectii gratuite de schi, concursuri cu premii dulci si activitati educative despre zapada (si cu batai de zapada, desigur). Federatia Internationala de Schi doreste prin astfel de evenimente sa promoveze schiul si sporturile de iarna ca activitati foarte sanatoase pentru trup si minte si cu precadere utile pentru dezvoltarea copiilor si tinerilor.

La Busteni a fost de asemenea animatie. Caruselul cu sanii a asigurat transport pentru turisti in jurul partiei pentru incepatori. La finalul zilei, toti cei ce au participat au fost, cu siguranta, bucurosi sa fi avut ocazia sa se bucure de un asemenea eveniment.

Pentru luni, 19 ianuarie, de asemenea s-a organizat un eveniment la Azuga. Revolutia Zapezii de pe Partia Sorica, un eveniment organizat si promovat intens pe FB, ofera (in urma negocierilor cu administratorii locali) un pret redus la schi pass (80 de RON, prin comparatie cu pretul original intreg, de 140 RON).

Daca din pacate ati ratat acest eveniment plin de distractie, nu va alarmati: Sinaia, ca si celelalte statiuni de pe Valea Prahovei, sunt deschise pe tot parcursul anului, iar accesul pe partii este inca posibil. Daca doriti sa organizati o excursie la munte si aveti nevoie de un mijloc independent de transport, puteti oricand sa inchiriati o masina la cele mai mici preturi si sa conduceti oriunde in tara.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.