Am fost si noi, si ne-a placut la WTM!

Am fost si noi, si ne-a placut la WTM!

 

A trecut ceva timp de la eveniment, dar in sfarsit am reusit sa adunam toate informatiile si suntem mandri sa va informam ca am fost si noi, si ne-a placut la WTM! Prin am fost si noi ne referim bineinteles la Managerul General Auto Car Hire Romania, dl. Bogdan Catuneanu. Iata mai jos concluziile sale asupra evenimentului:


I
:  Domnule director, ne puteti spune in ce zi a evenimentului ati ajuns?
R: Am ajuns la Londra, la World Travel Market, in a doua zi a evenimentului, pe data de 3 noiembrie.

I: Care a fost prima dumneavoastra impresie si ce participanti ati observat la eveniment?
R: Prima mea impresie despre eveniment, asa cum este de asteptat, a fost ca acesta este unul dintre cele mai mari targuri de turism. Evenimentul a fost impartit in doua pavilioane: cel European si cel Asiatic.
La eveniment au participat cele mai mari companii din lume din industria turismului si au fost prezentate ultimele trenduri in acest domeniu.

wtm-london800I: Ati avut intalniri atat cu parteneri actuali cat si cu parteneri noi?
R: Am avut intr-adevar intalniri atat cu parteneri actuali, cu care am discutat noile strategii pentru 2016 dar si cu parteneri Europeni noi, cu care urmeaza sa incheiem o colaborare pe termen lung.

I:  Ne puteti spune cam cate contracte noi ati reusit sa incheiati in perioada petrecuta la eveniment?
R: Ca si contracte in curs de desfasurare, putem spune ca avem aproximativ 10 contracte in discutie la momentul actual, si speram intr-o viitoare finaliate a lor.

I:  Cum ajuta, dupa parerea dumneavoastra astfel de evenimente industria turismului?
R: Din punctul meu de vedere, acest eveniment este un fel de networking la nivel mondial in care cei din domeniu interesati de afaceri noi se pot intalni cu aceasta ocazie pentru a stabili noi relatii comerciale. Evenimentul are un impact major asupra industriei de turism punand fata in fata toti reprezentantii ramurilor acestei industrii.

wtm-london3

I: Ati vizitat si reprezentanti ai Romaniei la eveniment? Ne puteti da cateva exemple?
R: Da, am vizitat reprezentantii companiilor de rent-a-car si transport de persoane din Romania prezenti la eveniment, atat parteneri actuali cat si viitori.


I
: Care sunt ramurile industriei turismului a caror prezenta ati observat-o la eveniment?
R: La WTM au fost prezente toate ramurile industriei turismului si pot spune ca am incercat sa vizitez marea majoritate a stand-urilor. Mi-au atras atentia in mod special stand-urile pavilionului asiatic prin coloritul lor, cat si prin dansurile si produsele traditionale prezentate, dar si prin prezentarile in domeniu pe care acestia le-au oferit.

I: Care sunt concluziile dumneavoastra in urma participarii la eveniment si a intalnirilor avute in cadrul evenimentului?
R: Pot spune ca WTM este ca o scena unde anumite companii din industria turismului isi prezinta afacerea si au posibilitatea de a interactiona cu cei prezenti la eveniment. Printre prezentarile ce mi-au atras atentia se numara cele referitoare la noile trenduri in domeniu, la site-uri de rezervari, sisteme de booking cat si platforme business to business ce au rolul de a face legatura intre producatori, furnizori si distribuitori.
In incheiere, as vrea sa accentuez faptul ca mi se pare a fi de o importanta majora ca cei care activeaza in industria turismului sa participe la astfel de evenimente, deoarece acestea au rolul de a deschide noi perspective asupra serviciilor in domeniu. Consider ca este foarte important pentru afacerea noastra sa aflam ce este nou pe piata pe care activam.

 

Share
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.