Concertele lunii decembrie – Partea I

Luna cadourilor aproape a ajuns! Asteptarea a fost foarte lunga, dar iata-ne aici, discutand despre ce sa facem si unde sa mergem in urmatoarele saptamani. Iata un ghid care contine Concertele lunii decembrie: artistii vostri favoriti sunt gata sa va aduca muzica in dar de Craciun!

Unul dintre cele mai anticipate concerte ale lunii este Concetul de Craciun al lui Stefan Banica Junior, programat pentru data de 15 decembrie 2017 la Sala Palatului incepand cu orele 19:30. Rock and roll, colinde, distractie si multa energie – iata la ce ne asteptam din partea lui Stefan si a Band-ului sau si anul acesta!

Trebuia totusi sa incepem prezentarea concertelor din aceasta luna intr-o secventa logica: incepem cu 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Cine o sa faca atmosfera de “ziua noastra”? Sarbatoarea Subcarpati este planificata pentru orele 20:00 la Arenele Romane. Tot in ceasta zi putem sa ne bucuram la Beraria H alaturi de Smiley sau putem alege ritmul electric al DJ-ului Paul van Dyk, care vine la Bucuresti la Krystal Club.

Daca tot am vorbit despre evenimentele din capitala, nu ar fi o idee rea sa va inchiriati o masina in Bucuresti tot din timp, deoarece cu cat ne apropiem mai mult de sarbatori, cu atat disponibilitatea devine mai redusa.

Se pregatesc concerte pline de energie si in restul tarii. La Craiova de exemplu vine pe 9 decembrie Delia in cadrul turneului Psihedelia. Pe Delia o stim in ultima vreme de la TV, de la concrurul de muzica X-Factor si de la “I-Umor”. Ea este una dintre cele mai indragite artiste de la noi.

Cu cat avansam mai mult in luna, cu atat ne asteptam la mai multe concerte de colinde, iar Stefan Hrusca vine la Opera Nationala din Timisoara in concertul sau “Acasa de Craciun” pe data de 11 decembrie.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.