Inchirieri masini

Cateva evenimente interesante in octombrie 2015 – partea II

Cateva evenimente interesante in octombrie 2015 - partea II

Dragii nostri, data trecuta incepusem sa vorbim despre cateva evenimente interesante in octombrie 2015, iar astazi continuam cu partea a doua, in care ne propunem sa va invitam in batrana si putin “obosita” capitala.

Haideti sa vedem ce se mai petrece prin Bucuresti luna aceasta!

Intre 16 si 18 octombrie, pe B-dul Libertatii sector 5, la sediul Institutului de Statistica, va avea loc primul Congres National de Toxicologie din tara. Pana la 350 de persoane sunt asteptate sa participe la acest eveniment international organizat sub egida Societatii Romane de Toxicologie, a Sectiei de Toxicologie a Societatii de Stiinte Farmaceutice si a APSC. Pretul de intrare este 180 lei.

Pe 7 octombrie, de la orele 19, veniti la Sala Polivalenta alaturi de formatia Vunk si prietenii lor la “Un nou univers”, un concert-concept prezentat ca un eveniment multimedia. Mijloacele tehnologice de ultima ora vor asigura interactivitatea concertului si o continua comunicare dintre indragita trupa de muzica si public.

Va place trupa U2? E mai greu sa ii aducem la berarie, dar sa speram ca ii veti indragi pe italienii de la U2Mania, o trupa care iti va aduce melodiile cele mai indragite de la U2 la Beraria H. Hai si voi acolo pe 14 octombrie de la ora opt seara pentru un U2 Tribute! Aveti timp sa mancati pana pe la ora zece, cand incepe de fapt recitalul.

Sambata, 24 octombrie, hai cu copilul la Mallul Baneasa Shopping Center pentru a va bucura alaturi de el de punerea in scena a nemuritorului spectacol “Motanul Incaltat”.

Si daca va place melancolica muzica Fado a Portugaliei, haideti la Sala Palatului pe 27 octombrie la orele 20 la Concertul Dulce Pontes.

Pentru a participa la oricare dintre aceste evenimente, puteti apela la Bucuresti car rental pentru a avea o masina inchiriata excelenta la dispozitie.