Inchirieri masini Aeroport Cluj Napoca

Inchirieri masini Aeroport Cluj Napoca

Inchirieri masini Aeroport Cluj Napoca la cel mai mic pret

Cei care se grabesc sa ajunga la Cluj-Napoca, pot face drumul pe calea aerului si sa aterizeze la Aeroportul Cluj Napoca. Odata ajunsi acolo se pot bucura de serviciile noastre de inchirieri auto Aeroport Cluj Napoca.

Aeroportul a fost fondat la 1 aprilie 1932, si de atunci s-a dezvoltat treptat devenind astazi al patrulea aeroport ca marime din tara fiind folosit de aproximativ un million de pasageri in tranzit. Aeroportul se gaseste la vreo zece kilometri de oras si este desrevit de lina 8 de transport local RATUC dar o optiune mult mai comfortabila de ajuns de la aeroport in oras este optiunea angajarii serviciilor noastre de inchirieri masini aeroport Cluj Napoca.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Cluj Napoca Aeroport

Utilizarea serviciilor noastre este extrem de convenabila deoarece va veti putea ridica masina direct din aeroport la ce ora doriti dumneavoastra, asta inseamna ca nu veti pierde nici un pic de timp dupa ce aterizati si pana sunteti in drum spre destinatie.

In acelasi timp un avantaj important al serviciilor noastre de inchirieri auto Aeroport Cluj Napoca este acela ca veti putea alege dintr-o gama foarte variata de masini, flota pe care o avem la dispozitie porneste de la masini mici din categoria Economy pana la SUV-uri, masini cu tractiune integrala si chiar si masini de transportat marfuri. In principiu, indiferent de nevoile dumneavoastra in legatura cu tipul masinii dorit, le veti putea satisface cu serviciile noastre.

Rent a car Aeroport Cluj Napoca

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de tipul masinii pe care il veti inchiria de la noi, precum si de perioada pe care o veti inchiria, toate contractele noastre de rent a car Aeroport Cluj Napoca include o asigurare de baza, destul de comprehensiva, menita sa va acopere in cazul unor mici daune care ar putea aparea in timpul drumurilor dumenavoastra.

Daca mai aveti un sofer in grupul cu care calatoriti, atunci veti putea sa-l adaugati pe acesta pe contractul de inchiriere in calitate de sofer aditional fara nici o taxa in plus.

Mai sunt inca multe avantaje oferite de serviciile noastre de inchiriere masini in Cluj Napoca, vizitati-ne website-ul si cititi despre oferta noastra, studiati flota pe care o punem la dispozitie si desigur cititi mai multe despre posibilele promotii care sunt active in anumite perioade.

Tag-uri:, ,