Termeni si conditii

Inclus in pretul de închiriere

Asigurare, acoperire si scutiri

Collision Damage Waiver (CDW)
Collision Damage Waiver (CDW) limiteaza raspunderea soferului in cazul in care masina este avariata, in functie de Termenii si conditiile contractului de inchiriere. In loc de costul total, soferul este in general responsabil numai pentru o anumita parte, denumita ‘exces’. Aceasta asigurare se aplica pentru toti soferii autorizati ai masinii inchiriate.
Asigurare de raspundere civila (TPL)
Third-Party Liability (TPL) (asigurare raspundere civila) acopera raspunderea soferului pentru daune asupra oricaror vehicule, cu exceptia masinii inchiriare de el. De asemenea acopera leziunile suferite de terte persoane, indiferent ca au fost sau nu in masina inchiriata, in functie de Termenii si conditiile contractului de inchiriere.
Asigurare furt (TP)
Theft Protection (TP) (protectie furt) limiteaza raspunderea soferului in cazul in care masina inchiriata este furata – sau daune suportate datorita furtului sau in incercarea de furt – la o suma numita „exces”, in functie de Termenii si conditiile contractului de inchiriere. Protectie furt nu acopera daune asupra bunurilor personale, acestea pot fi acoperite de politele de calatorie sau de bunuri ale persoanei respective.


Mile / Kilometri

kilometri Nelimitati.


Ce aveti nevoie pentru a putea prelua masina

Permis de conducere valid, mai vech de un an
Card de identitate/Pasaport
Card de credit (pentru companiile ce nu accepta plata cash)


Depozite, Exces (fransiza) si acoperire

Depozit / Exces

Compania de inchirieri va solicita un depozit la preluarea masinii. Depozitul se va returna dupa inchiriere, atata timp cat conditiile au fost indeplinite.


Aranjamente asigurare

Acorduri asigurare

la ghiseul furnizorului, este posibil sa decideti sa achizitionati asigurare suplimentara pentru a reduce depozitul sau pentru a acoperi si partile neacoperite de Collision Damage Waiver (CDW). Va rugam sa aveti in vedere: daca luati aceasta decizie, daca luati aceasta decizie, contractul va fi intre Dvs si compania de inchirieri. Avand in vedere ca AutoCarHire.ro nu mai este implicata, nu vom putea sa va ajutam daca veti fi nemultumiti in legatura cu costul politei de asigurare sau a ceea ce acopera.
Va rugam va asigurarti ca cititi cu atentie termenii si conditiile la semnarea contractului de inchiriere la preluarea masinii, pentru a va informa asupra excluziunilor si limitelor politei de asigurare.


Extra servicii (platibile la ghiseul furnizorului)

Inchirieri cu preluare/predare in locatii diferite

Daca doriti sa preluati masina intr-o locatie si sa o predati in alta, compania de inchirieri poate solicita o taxa in plus pentru a acoperi costulm de returnare a masinii in locatia de preluare. Este necesar sa se notifice solicitarea de inchirieri cu preluare /predare in locatii diferite. Daca veti preda masina in alta locatie decat s-a specificat in rezervare si contract, veti plati o penalizare companiei de inchirieri.
Costul acestui serviciu se va confirma dupa ce veti face rezervarea si dupa ce noi am confirmat cu compania de inchirieri ca este permis acest lucru.


Servicii în afara orelor de program

Compania de inchirieri va organiza ca un angajat al companiei sa fie disponibil pentru Dvs. Este necesar sa se notifice solicitarea de inchiriere pentru care se va incasa deasemenea o taxa aditionala pentru a plati orele suplimentare ale angajatului companiei de inchirieri.


Taxe si incasari

Orice servicii aditionale se vor taxa in functie de taxele locale.


Extra exchipament (platibile la ghiseul furnizorului)

Echipament suplimentar platibil local

Serviciile optionale ar trebui sa fie solicitate in momentul in care se face rezervarea, si se vor plati (direct la compania de inchirieri) in momentul preluarii. Va rugam sa aveti in vedere ca AutoCarHire.ro nu poate sa va garanteze disponibilitatea – iar tarifele sunt controlate de compania de inchirieri masini si se pot modifica oricand.


Conditii pentru echipament suplimentar

Serviciilor optionale li se pot adauga taxe comerciale si taxe locale.
Clientilor care solicita echipament suplimentar la ghiseul furnizorului li se va solicita sa lase un depozit la preluarea masinii la ghiseu.


Informatii importante

AutoCarHire.ro Informatii importante

Pentru a ne asigura ca intelegeti regulile si legile legate de inchirierea de masini in tara si in strainatate, este esential sa cititi Termenii si Conditiile in intregime inainte de a merge sa preluati masina. In al doilea rand, va rugam sa va asigurati ca stiti ce documente si acte aveti nevoie sa luati cu Dvs (ex: permis de conducere, act de identitate si card de plata) si de asemenea ce trebuie sa platiti la ghiseul furnizorului. Daca nu aveti toate documentele si actele necesare cu Dvs, compania de inchirieri va poate refuza preluarea masinii.
Facand aceasta rezervare, confirmati faptul ca ati citit, inteles si acceptat Termenii si Conditiile noastre. La preluarea masinii, veti semna un contract de inchiriere cu compania de inchirieri. Asigurati-va ca cititi cu atentie – si daca este ceva neclar, discutati aspectele cu compania de inchirieri inainte de a semna contractul. Daca sunteti nemultumiti din punct de vedere al oricarui aspect al rezervarii, este foarte important sa discutati la fata locului cu compania de inchirieri. Daca nu sunteti multumiti cu raspunsul lor, va rugam sa vizitati site-ul nostru iar in pagina de contact ne puteti transmite un mesaj.
Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati. Veti gasi orarul nostru de lucru si informatiile de contact pe pagina noastra de web la sectiunea Contact.
Daca intampinati probleme pe parcursul inchirierii, sunati la numarul de urgenta, pe care il gasiti afisat la sfarsitul voucherului. 


Companie inchirieri auto informatii importante

Accident sau defectiune – In eventualitatea unei defectiuni, accident sau a unei probleme tehnice, trebuie sa sunati imediat la compania de inchirieri. Ei trebuie sa autorizeze reparatiile sau inlocuirea masinii. Va rugam sa pastrati copii ale documentelor pe care vi se solicita sa le completati. Veti avea nevoie de ele daca dorti sa faceti o reclamatie. In caz de accident, vor fi solicitate rapotul politiei si raportul de accident al companiei de inchirieri.
Asistenta pe teren – majoritatea companiilor de inchirieri ofera anumita asistenta pe teren pentru care va trebui sa platiti suplimentar. La preluarea masinii, asigurarti-va ca stiti unde aveti documentatia. In cele mai multe cazuri se afla in parasolar sau in torpedou.
Pierderea cheilor – daca pierdeti cheile, veti fi incasat pentru inlocuirea lor.
Centura de siguranta – Indiferent in ce tara calatoriti, ca sofer sau pasager trebuie sa putrati centura de siguranta daca se potriveste, indiferent de locul pe care il ocupati in masina.
Va rugam sa aveti in vedere ca nu este permis fumatul in autovehicul. 
Calcului pretului – Preturule sunt calculate in functie de ora de preluare si predare cu care ati fost de acord inainte de inceputul inchirierii. Daca preluati masina mai tarziu sau o predati mai devreme, nu veti primi o suma inapoi pentru perioada neutilzata.
Detaliile de zbor – daca ajungeti cu avionul, trebuie sa ne informati macar asupra numarului de zbor 48 ore inainte de a incepe inchirierea. Daca nu veti face acest lucru, noi nu vom putea sa ne asumam responsabilitatea in cazul in care avionul dvs are intarziere si ca urmare masina Dvs nu a mai fost disponibila. Va rog sa va asigurati ca introduceti numarul de zbor si nu alte numere pe care care comania de zbor vi le trimite, ca de exmplu numarul de confirmare. Daca ati rezervat deja masina fara a introduce numarul de zbor le puteti transmite telefonic sau printr-un e-mail.
Daca sunteti implicati intr-un accident; si masina se rostogoleste pe plafon; este posibil sa fiti incasat cu o taxa suplimentare in plus peste valoarea excesului.
Nu exista taxe de anulare/modificare a unei rezervari
Compania de inchirieri isi rezerva dreptul sa refuze masina unui client care nu ajunge la timp – la ora la care a facut rezervarea, care nu detine toate documentele solicitate si un card de credit embosat valabil in numele soferului principal pe care compania de inchirieri sa blocheze depozitul de securitate. 
Modficari Pueti modifica rezervarea online, fara costuri suplimentare, oricand inainte de inceperea inchirierii. (in functie de disponibilitate).