Inchirieri masini Aeroport Timisoara

Inchirieri masini Aeroport Timisoara

Inchirieri masini Aeroport Timisoara la cel mai mic pret

Daca aterizati la Aeroportul Timisoara, va veti gasi aterizand in al treilea aeroport ca marime din tara, a carui denumire oficiala este cea de Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara. Aeroportul a fost infiintat in 1935 si de atunci a vazut un sir constant de crestere si dezvoltare pana in ziua de azi.

Cei care urmeaza sa petreaca cateva zile fie in Timisoara, sau in regiune in general, vor beneficia extrem de mult de pe urma serviciilor noastre de inchirieri masini Aeroport Timisoara, pentru ca disponibilitatea unei masini este ceva ce va va imbunatati serios experienta calatoriei.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Aeroport Timisoara

Apropos de calatorie, indiferent de natura drumului dumneavoastra la Timisoara, serviciile noastre de inchirieri masini vor avea cu siguranta ceva perfect pentru nevoile dumneavoastra. Flota de masini disponibila pentru inchiriat variaza in optiuni de la masini mici si medii, ideale pentru grupuri de pana la patru persoane, la masini de sapte sau noua locuri, precum si masini de transportat marfa daca de asa ceva aveti nevoie.

Ne-am referit doar la dimensiune ca principala caracteristica dar cand e vorba de serviciile noastre de inchirieri auto Aeroport Timisioara, masinile pe care le oferim variaza si la capitole de motorizare si tipul de tractiune, daca acestea sunt importante pentru dumneavoastra, veti gasi cu siguranta cel putin o masina care se va preta nevoilor voastre.

Rent a car Aerport Timisoara

Cand vorbim de contractele de rent a car Aerport Timisoara, trebuie mentionat de la inceput ca indiferent de durata acestuia, sau de tipul de masini inchiriat, toti clientii nostri beneficiaza de acelasi tip de asigurare de baza, asigurare care este inclusa in fiecare contract. Rolul acestei asigurari este de a va acoperi pe dumneavoastra, in cazul intamplarii unor mici daune masinii in timpul utilizarii de catre dumneavoastra.

Depinzand de grupul cu care calatoriti, e posibil sa mai aveti cel putin inca un sofer in grup, si puteti sa-l adaugati pe acesta sau aceasta in contractul de inchiriere in calitate de sofer aditional fara nici o taxa in plus.

Pentru mai multe detalii despre serviciile si oferta noastra, vizitati-ne website-ul si cititi-l cu atentie, veti gasi foarte multe optiuni in ceea ce priveste flota disponibila, si e posibil sa si beneficiati de diferite promotii care pot fi active in anumite intervale.

Tag-uri:, ,