Inchirieri masini Botosani

Inchirieri masini Botosani

Inchirieri masini Botosani la cel mai mic pret

Daca urmeaza sa vizitati Botosaniul, nu ezitati sa ne folositi serviciile de inchirieri masini Botosani pe durata vizitei dumneavoastra. Botosaniul este resedinta judetului Botosani si in acelasi timp este si cel mai mare oras al acestuia. Orasul este atestat documentar din 1350 si este un punct important de reper in nord-estul extrem al tarii.

Fie ca ajungeti direct in Botosani prin intermediul trenurilor, sau aterizati la Aeroportul Suceava-Salcea aflat la 33 de kilometri distanta, veti beneficia daca alegeti serviciile noastre de rent a car Botosani atat pentru a ajunge de la aeroport in oras, cat si daca ajungeti in oras cu trenul.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Botosani

Indiferent de motivul vizitei dumneavoastra, fie ca e in scopuri de afaceri, fie ca vizitati prieteni sau familie sau in scop turistic, disponibiltiatea unei masini nu va face decat sa va imbunatateasca considerabil experienta pe care o veti avea in Botosani.

In primul rand, aveti la dispozitie o flota destul de variata din care sa alegeti, de la masini mici si medii ideale pentru cei ce calatoresc singuri sau intr-un grup restrans, pana la masini mai mari de sapte sau noua locuri, ideale pentru cei ce calatoresc cu un grup mai numeros. Dimensiunea este deobicei factorul important cand se decide tipul masinii inchiriat, dar in acelasi timp unele persoane au alti factori pe care le considera importante, diferite preferinte in legatura cu tipul de motorizare sau tipul de tractiune; serviciile noastre de inchirieri auto Botosani acopera si aceste variante.

Rent a car Botosani

Trebuie sa mentionam faptul ca indiferent the tipul masinii inchiriate sau de durata pentru care o veti inchiria, toate contractele noastre de inchirieri masini Botosani includ o asigurare de baza, menita de a va acoperi de variatele cheltuile care ar putea aparea in cazul unor mici daune.

Viata culturala este foarte bogata in Botosani, multe personalitati nascandu-se aici printre care Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Stefan Luchian si George Enescu doar pentru a mentiona cativa din cei mai cunoscuti. Din acest punct de vedere orasul ofera foarte multe edificii culturale de vizitat, si cu ajutorul serviciilor noastre de rent a car Botosani veti putea sa vizitati un numar cat mai mare din ele daca acesta este interesul principal.

Tag-uri:, , ,