Inchirieri masini Aeroport Suceava

Inchirieri masini Aeroport Suceava

Inchirieri masini Aeroport Suceava la cel mai mic pret

Calatorii care aterizeaza la Aeroportul Suceava pot face uz de serviciile noastre de inchirieri masini Aeroport Suceava. Aeroportul se gaseste la 12 kilometri de Municipiul Suceava si este aproape de orasul Salcea.

Aeroportul si-a inceput existenta in 1932 dar nu a inceput sa fie un aeroport comercial pan ain 1960. in 2005 numele sau a fost schimbat in Aeroportul Stefan cel Mare si a fost deschis traficului international pentru prima oara.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Aeroport Suceava

Se asteapta ca aeroportul sa intre intr-un program de extindere in toamna anului 2012, pista centrala se va lungi si lati iar suprafata de beton va fi inlocuita cu una din asfalt modern.

Avantajele optiunii de inchieriri auto Aeroport Suceva sunt foarte multe, primul fiind faptul ca va puteti ridica masina aleasa direct din aeroport, imediat dupa ce aterizati, sau aproape imediat, dupa ce terminati toate activitatile post-aterizare.

In ceea ce priveste masina pe care-o veti conduce, aveti de ales din flota noastra disponibila in Suceava care este suficient de variata pentru a satisface majoritatea nevoilor de transport. Fie ca aveti nevoie de o masina mica sau medie, pentru pana la patru persoane, fie ca aveti nevoie de una mai mare, sau de o masina pentru transportat marfa, cu siguranta veti gasi ceva care sa se preteze necesitatilor dumneavoastra.

Rent a car aeroport Suceava

Toate contractele noastre de rent a car aeroport Suceava includ o asigurare de baza, care este destul de comprehensiva; in principiu este menita sa va protejeze de majoritatea micilor probleme care pot aparea cand conduceti.

Contractele noastre de inchirieri masini contin si posibiltiatea de a adauga o serie de lucruri masinii dumneavoastra contra cost, cum ar fi scaune pentru copii sau sistem de navigatie GPS. Ultima optiune este foarte utilizata de catre multi clienti deoarece ii ajuta sa nu se piarda cand viziteaza un oras necunoscut.

Daca se intampla sa mai aveti un sofer in grup si va dori si acesta sa conduca, il puteit adauga in contractul de inchiriere ca sofer aditional, fara nici o taxa in plus.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si oferta noastra, studiati-ne website-ul in detaliu, cu siguranta nu veti regreta timpul petrecut cu noi.

Tag-uri:, ,