Ce facem in octombrie 2017 – Partea I

Deja am inceput sa ne obisnuim cu toamna. E adevarat, luna septembrie aproape ca a trecut, dar pe de alta parte, am avut parte de cateva saptamani blande si calde inainte ca ploile sa se instaleze. Dar daca a doua luna din toamna se apropie cu paleta sa de vreme rece si ploi – sau cel putin noi ne temem de acest scenariu – ne intrebam: Ce facem in octombrie 2017?

Sfatul numarul unu: sa iesim din casa! Nu are rost sa ne intristam si sa incetam sa ne bucuram de viata si de zilele libere doar pentru ca se face putin cam rece afara. Asadar, iata cateva spectacole la care merita sa va orientati:

  1. Daca va plac slagarele romantice si putin demodate, dar si vocea blanda a unui mare artist roman, Catalin Crisan si prietenii sai va invita la concert pe data de 3 octombrie 2017 la Bucuresti, la Sala Palatului.
  2. Pe 10 octombrie, muzicienii de la The Motans vin pentru prima data la Bucuresti la Beraria H. Concertul promite mult de la niste artisti curajosi, care au inovat romantismul muzii moderne.
  3. Stafan Banica Jr. isi prezinta noul turneu, Picat din Luna, in luna octombrie. Daca se intampla sa fiti din Timisoara (sau daca vizitati orasul cu Timisoara car rental), puteti sa va alaturati lui Stefan si bandului sau pe data de 25 octombrie 2017. Turneul lui Stefan Banica Jr. este unul amplu si cumprinde concerte in 11 orase din tara. “Picat din Luna” este albumul cu numarul cincisprezece din palmaresul actorului si muzicianului roman. De fapt, turneul va debuta pe data de 23 octombrie la Pitesti si, dupa concetele nationale, se va finaliza pe 9 noiembrie 2017 la Chisinau.

Eu cred ca luna octombrie 2017 promite mult si ca merita sa ne bucuram din plin de zilele frumoase care ne asteapta!

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania, Timisoara.