Petreceti primavara in Romania alaturi de Auto Car Hire Romania!

Desi s-a lasat asteptata o perioada indelungata, primavara si-a intrat in drepturi, aducand cu ea soarele si florile primaverii.
Profitati de vremea buna si insorita pentru a descoperi frumusetile Romaniei si a va bucura de ceea ce au de oferit, de privelistile absolut minunate si unice, precum si de clipe de neuitat alaturi de cei dragi!
Desi Romania este foarte apreciata pentru atractiile sale de o frumusete deosebita si vizitata atat de romani, cat si de turisti straini, sunt foarte multe locuri aproape nestiute in Romania, care merita sa fie vizitate si admirate macar o data in viata alaturi de Auto Car Hire Romania.

Valea Prahovei
Valea Prahovei este una din cele mai frcventate puncte turistice, datorita peisajelor impresionante, muntilor impunatori, numeroaselor atractii, precum si climatului subalpin care ofera cele mai bune conditii de petrecere a timpului liber si de tratament, in toate anotimpurile anului.
Pe langa tratament, odihna si recuperare, Valea Prahovei ofera turistilor o varietate de trasee montane de descoperit, dar si o multitudine de obiective turistice menite sa va infrumuseteze timpul petrecut in aceasta zona, printre care Castelul Peles din Sinaia, Muzeul Cinegetic de la Posada, Casa George Enescu si Crucea Eroilor Neamului de pe muntele Caraiman.

Pestera Valea Cetatii
Pentru pasionatii de speologie si noi aventuri, Pestera Valea Cetatii este locul ideal unde puteti vizita o noua lume ce imbraca haina a numeroase stalactite si stalagmite.
Pestera Valea Cetatii este relativ noua in circuitul turistic, fiind descoperita acum 60 de ani.
Ceea ce aduce nou in atentia publicului este calitatea sa acustica, in interiorul pesterii tinandu-se concerte de muzica clasica.
Turistii pot vizita si celelalate galerii, iar turul pesterii are inclus pe langa ghid si un medic disponibil pe toata perioada turului pesterii.
Pestera Valea Cetatii a fost declarata zona naturala protejata de interes national si monument al naturii.

Gradina Zoologica Sibiu
Nu ratati o plimbare minunata si relaxanta si o experienta de neuitat in aer liber in Gradina zoologica din Sibiu din padurea Dumbrava, care adaposteste 268 de animale si pasari din 63 de specii.
Profitati de aceasta activitate in familie, unde puteti descoperi frumusetea acestor specii cu adevarat deosebite, printre care maimute, ursi, lupi albi, tigri, lei, jaguari, lame, cerbi carpatini, caprioare, bivoli albi, ponei, pitoni, crocodili, fazani, papagali, pauni, porumbei, camile, zebre, struti, canguri.
Ceea ce frapeaza este ca aceasta gradina zoologica este prima deschisa in Romania, infiintata in anul 1929.
Gradina este faimoasa si pentru faptul ca adaposteste unul dintre cei mai batrani stejari din judet, care este situat la intrarea in gradina zoo. Acesta are 600 de ani si a fost declarat monument al naturii.

Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Imediat langa gradina zoologica se afla Parcul Natural Dumbrava Sibiului, care este o arie protejata, de interes national din judetul Sibiu. Este un loc spectaculos in Romania si o destinatie de vacanta ideala pentru iubitorii de natura.
Atractia principala a parcului este Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, amenajat chiar in mijlocul padurii. Este unul dintre cele mai impresionante muzee in aer liber din Europa, unde puteti admira peste 300 de gospodarii taranesti, biserici si mori de vânt.

Cetatea Rasnov
Aflata la doar 15 km de Brasov, cetatea Rasnov este una din cele mai frumoase cetati ale Romaniei, ce merita vizitata indiferent de anotimp. Privelistea este absolut minunata, iar traseul cu siguranta va va incanta.
Arhitectura cetatii este simplista, fiind o cetate taraneasca.
Cetatea este formata dintr-o incinta exterioara amplasata in fata zidului estic, marginita de un zid fortificat si dotat cu un turn patrat, si o incinta interioara inconjurata de zidurile si turnurile cetatii, suprafata totala a cetatii fiind de 3500 de metri patrati.

Vizitati frumusetile Romaniei si profitati de cele mai frumoase aventuri numai alaturi de Auto Car Hire Romania, care va pune la dispozitie o gama larga de masini de inchiriat, la cele mai avantajoase preturi!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.