Inchirieri masini Aeroport Baia Mare

Inchirieri masini Aeroport Baia Mare

Inchirieri masini Aeroport Baia Mare la cel mai mic pret

Daca aterizati la aeroportul Baia Mare, indiferent de motivatia drumului dumneavoastra pana colo, va puteti folosi de serviciile noastre de inchirieri masini Aeroport Baia Mare pentru a va usura calatoria. Baia Mare beneficiaza de un aeroport din anul 1964, aeroport care se gaseste la aproximativ 10 kilometri departare de centrul orasului.

Fie ca va indreptati spre Baia Mare, fie ca este vorba de alta localitate din apropiere, distanta dintre aeroport si respectiva destinatie va trebui parcursa cumva, si cea mai comfortabila optiune va fi sa inchirierea serviciilor noastre de inchirieri masini.

Primul avantaj adus de serviciile noastre de inchirieri auto Aeroport Baia Mare este acela ca va veti putea ridica masina de la aeroport la orice ora doriti dumneavoastra, deobicei asta se va intampla imediat dupa ce aterizati astfel incat sa eliminati orice pierdere de timp care poate interveni dupa ce aterizati.

Inca un avantaj important legat de acest tip de servicii este acela ca puteti alege dintr-o gama foarte variata de masini, indiferent de nevoile calatoriei dumneavoastra, veti putea gasi cu siguranta o masina care sa le satisfaca.

Sa presupunem ca va duceti la Baia Mare pentru niste intalniri de afaceri cu potentiali clienti sau parteneri, atunci veti dori sa conduceti o masina mai impozanta pentru a face o impresie buna, serviciile noastre va vor putea oferi cu siguranta ceva pe placul dumneavoastra.

Pe de alta parte sa zicem ca vreti sa vizitati regiunea cu un grup mai mare, mult peste capacitatea unei masini medii, atunci veti putea inchiria o masina cu sapte sau noua locuri pentru a satisface aceste necesitati.

Rent a car Aeroport Baia Mare

Mai trebuie mentionat ca toate contractele noastre de rent a car Aeroport Baia Mare include o asigurare de baza, destul de comprehensiva, menita sa va acopere de eventualele cheltuieli care ar putea aparea in cazul unui mic accident pe timpul contractului.

Exista foarte multe alte beneficii si avantaje legate de angajarea serviciilor noastre de inchirieri masini Baia Mare, asa ca studiati-ne in detaliu website-ul si interesati-va de oferta noastra de masini, extra optiuni, precum si de diferitele promotii ce ar putea fi active in anumite perioade.

Tag-uri:, ,