Inchirieri masini Aeroport Craiova

Inchirieri masini Aeroport Craiova

Inchirieri masini Aeroport Craiova la cel mai mic pret

Cei care se gasesc urmand sa aterizeze pe Aeroportul Craiova in viitorul apropriat, ar trebui sa ia in considerare serviciile noastre de inchirieri auto Aeroport Craiova pentru a-si imbunatati experienta din timpul calatoriei in Craiova.

Probabil cel mai recent deschis aeroport zborurilor internationale, fiind deschis in 2011, aeroportul a fost infiintat in 1938 in urma unui decret al regelui Carol al II-lea. Totusi acel inceput a fost ca un aerodrom militar, serviciile de pasageri incepand abia in 1956.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Aeroport Craiova

De atunci aeroportul a avut perioade de extindere si altele de decadere pana de curand cand acesta a redevenit un important punct de legatura al regiunii cu restul tarii.

Fie ca va indreptati la Craiova pentru a vizita orasul sau pentru a merge undeva prin imprejurimile acestuia, puteti sa beneficiati extrem de mult de pe urma serviicilor noastre de inchirieri masini Aerport Craiova. In primul rand, dupa cum le spune si titlul acestea pot fi ridicate exact de la aeroport, si ca atare veti rezolva astfel problema cu gasirea unui mod de transport pana la destinatia dumneavoastra. Nu doar atat, dar din moment ce veti avea masina la dispozitie, oricare localitate poate deveni destinatia dumneavoastra cata vreme nu parasiti granitele tarii.

Indiferent de necesitatile calatoriei dumneavoastra in ceea ce priveste dimensiunea masinii, flota disponibila in Craiova va va satisface aceste nevoi cu siguranta. Fie ca aveti nevoie de o masina mica sau de o masina de transportat marfa, sau orice altceva intre acele doua variante, veti gasi optiuni din care puteti alege.

Rent a car Aeroport Craiova

Mai trebuie mentionat faptul ca toate contractele noastre de rent a car Aeroport Craiova, indiferent de tipul masinii sau de durata acestuia, va veni cu o asigurare de masina inclusa, asigurare menita sa va acopere in cazul unor mici intamplari nefericite ce pot avea loc pe perioada contractului.

Pentru mai multe detalii in legatura cu serficiile si ofertele noastre, precum si informatii in legatura cu posibilele promotii care pot fi disponibile in anumite perioade, vizitati-ne website-ul sau contactati-ne prin formularul online sau la numarul de telefon afisat.

Tag-uri:, ,