Inchirieri masini Aeroport Iasi

Inchirieri masini Aeroport Iasi

Inchirieri masini Aeroport Iasi la cel mai bun pret

Fiind situat la aproximativ opt kiloemtri de centrul orasului, Aeroportul Iasi a fost infiintat in 1905 cu primele zboruri comericale incepand in 1926 in urma inaugurarii cursei Bucuresti-Galati-Iasi si Chisinau. Daca aterizati aici, veti gasi cu siguranta foarte utile serviciile noastre de inchirieri auto Aeroport Iasi.

Cu serviciile noastre, nu doar ca va puteti inchiria o masina la alegere, dar aceasta masina poate sa fie adusa la aeroport la data si ora dorita de dumneavoastra. Asta inseamna ca aproape veti putea sari din avion in masina, ceea ce nu poate fi decat extrem de convenabil pentru oricine doreste sa ajunga la destinatie cat de repede posibil.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Aeroport Iasi

Indiferent de scopul vizitei dumneavoastra la Iasi, fie ca va duceti acolo pentru o serie de intalniri de afaceri, fie ca este vorba de turism sau oricare alt motiv, veti gasi cu siguranta o masina in flota noastra care sa se preteze perfect nevoilor sau preferintelor dumneavoastra.

Spre exemplu, daca calatoriti in scop turistic si calatoriti cu un grup mai mare, atunci puteti lua in considerare inchirierea unei masini cu sapte sau poate noua locuri. Evident acest lucru depinde exclusiv de dimensiunea grupului, dar e bine de stiut ca serviciile noastre de inchirieri masini Aeroport Iasi va pot oferi si acest gen de masini.

Intr-un stil similar, daca aveti nevoie sa transportati marfuri pe durata vizitei dumneavoastra, e poarte posibil sa va putem oferi cateva masini de transport marfuri din care sa alegeti.

Rent a car Aeroport Iasi

Trebuie mentionat ca toate contractele noastre de rent a car Aeroport Iasi vor include o asigurare de baza care este menita sa va acopere de posibilile daune ce ar putea aparea pe parcursul acestora. Aceasta asigurare este inclusa si obligatorie cu absotul orice contract, indiferent de durata acestuia sau de tipul de masina inchirat.

Inca un lucru ce ar trebui mentionat este faptul ca veti putea adauga inca un sofer pe contractul de inchiriere fara nici o taxa in plus, cata vreme acesta este eligibil.

Mai exista inca multe diferite beneficii legate de serviciile noastre de inchirieri masini in Iasi, vizitati-ne website-ul mai in detaliu pentru a vedea flota pe care o avem la dispozitie precum si alte infromatii despre ofertele noastre.

Tag-uri:, ,