Inchirieri masini Focsani

Inchirieri masini Focsani

Inchirieri masini Focsani la cel mai bun pret

Orice vizitator al orasului Focsani poate beneficia de avantajele oferite de serviciile noastre de inchirieri masini Focsani pe durata calatoriei dumneavoastra. Focsani este municipiul judetului Vrancea, si este si cel mai mare oras din judet. Dovezile arheologice au demonstrat ca oamenii au trait in aceasta zona inca din neolitic dar orasul este atestat documentar pentru prima oara in 1575.

Indiferent de motivatia din spatele calatoriei, fie ca e vorba de afaceri, turism, sau vizitati prieteni in zona, serviciile noastre de rent a car Focsani va vor putea veni in ajutor.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Focsani

Flota pe care o avem la dispozitia dumneavoastra in Focsani variaza in dimensiuni de la masini cu patru si cinci locuri la masini cu sapte si noua, si chiar si masini de transportat marfa, nu depinde decat de necesitatile dumneavostra. Daca pe de alta parte preferintele dumenavoastra pentru un anumit tip de motorizare sau un anumit tip de tractiune, veti gasi cu siguranta modele de masini care sa le satisfaca si pe acestea in flota noastra.

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de tipul de masina inchiriat sau de durata pentru care o inchiriati, absolut toate contractele noastre de inchirieri auto Focsani includ o asigurare de baza menita sa va acopere de diferitele mici probleme care ar putea aparea pe parcursul calatoriei dumneavoastra.

Daca in grupul cu care calatoriti mai exista un sofer, veti putea sa-l adaugati ca sofer aditional pe contractul de inchiriere fara nici o taxa in plus.

Rent a car Focsani

Serviciile noastre de inchirieri masini Focsani mai contin si alte servicii si optiuni care pot fi instalate sau achizitionate la cerere si contra cost, cum ar fi sistem de navigatie GPS, scaune de copii, sau o asigurare completa.

Daca rezervati din timp serviciile noastre de rent a car Focsani, nu doar ca o veti putea face prin intermediul Internetului, deci foarte convenabil, dar veti fi sigur ca veti avea modelul de masina pe care il doriti in perioada din timp pe care o doriti. Dincolo de asta, daca inchiriati online veti beneficia de o reducere fata de pretul pe care il gasiti la fata locului, preturile pe care le afisam noi pe site deja include aceasta reducere.

Tag-uri:, ,