Inchirieri masini Galati

Inchirieri masini Galati

Inchirieri masini Galati la cel mai bun pret

Desi orasul nu beneficiaza de un aeroport, totusi exista planuri pentru constructina unui aeroport in vecinatate, Galatiul este foarte accesibil cu masina sau cu trenul. Indiferent de modul in care ajungeti in Galati, odata ajuns aici, puteti angaja serviciile noastre de inchirieri masini Galati pentru a avea o masina la dispozitie pe durata calatoriei dumneavoastra.

Flota pe care o punem la dispozitie clientilor nostri din Galati, este una destul de variata, menita sa acopere toata raza de nevoi sau preferinte, de la masini mici, la masini mari, de la motorizari diferite la masini cu tractiune integrala.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Galati

Acest lucru face ca serviciile noastre de inchirieri auto Galati sa fie la fel de utile unei persoane care se duce in Galati pentru o serie de intalniri de afaceri, precum sunt utile unei persoane care se duce pentru a vizita obiectivele turistice sau pentru a-si vizita familia si prietenii. Daca aveti nevoie de o masina mica sau medie, selectia noastra este destul de variata, dar si daca aveti nevoie de o masina cu sapte sau chiar noua locuri, va putem satisface.

Dar si daca nevoile dumenavoastra nu sunt pentru nici una din tipurile de masini mai sus mentionate, biroul nostru va ofera si posibiltiatea de a inchiria o masina de transportat marfa, daca de asta aveti nevoie.

Rent a car Galati

Toate contractele noastre de inchirieri masini Galati, includ o asigurare de baza menita de a va proteja impotriva majoritatii micilor daune ce ar putea aparea in urma utilizarii masinii prin oras. In acelasi timp daca in grupul dumneavoastra mai exista un sofer competenet, veti putea sa-l adaugati si pe acesta pe contractul de inchiriere ca sofer aditional fara nici o taxa in plus.

Mai sunt inca multe avantaje legate de serviciile noastre de rent a car Galati, studiati-ne in detaliu website-ul si aflati despre alte servicii si promotii pe care le oferim.

Tag-uri:, ,