Inchirieri masini Roman

Inchirieri masini Roman

Inchirieri masini Roman la cel mai mic pret

Daca va indreptati spre municipiul Roman, considerati angajarea serviciilor noastre de inchirieri masini Roman pentru durata calatoriei. Orasul este situat in centrul podisului Moldovei si a suferit din punct de vedere economic in urma crizei economice.

Romanul a vazut destul de multe evenimente in timpul istoriei sale, fiind mentionat pentru prima oara in 1387, se considera ca numele orasului a fost preluat de la Roman I Musat care este privit ca fiind intemeietorul acestuia. Orasul a fost unul din cele mai importante centre urbane ale Moldovei, dar aceasta importanta i-a adus distrugerea de catre Matei Corvin in timpul campaniei sale in Moldova. Orasul a fost apoi recladit de Stefan Cel Mare.

Vezi Masini si Preturi pentru Inchirieri Masini Roman

Indiferent de motivul pentru care urmeaza sa vizitati Romanul, fiti asigurat ca serviciile noastre de inchirieri auto Roman va stau la dispozitie cu o flota foarte variata menita de a satisface majoritatea nevoilor dumneavoastra. Daca aveti nevoie de o masina mica sau medie, atunci cu siguranta un Fiat Panda sau o Dacia Logan se vor dovedi a fi disponibile, pe de alta parte daca doriti o masina pentru a va prezenta la cateva intalniri de afaceri, veti gasi si alte modele din care puteti alege.

In acelasi timp, daca veti calatori cu un grup mai mare de oameni veti putea gasi in flota noastra si masini cu sapte si noua locuri, ideale pentru o astfel de situatie, nu doar ca veti calatori toti sub acelasi acoperis dar in acelasi timp veti sti unde-s toate bagajele.

Rent a car Roman

Trebuie mentionat faptul ca indiferent de modelul masinii pe care il veti inchiria sau de durata pentru care il veti inchiria, toate contractele noastre de rent a car Roman includ o asigurare, destul de comprehensiva, menita sa va protejeze de diferite cheltuieli care ar putea aparea in cazul in care masina sufera daune cand o conduceti dumneavoastra.

Desigur serviciile noastre de inchirieri masini Roman le puteti folosi atat in oras cat si in imprejurimile acestuia, daca aveti nevoie sa vizitati o localitate adiacenta acestuia, veti putea merge cu masina inchiriata fara nici o problema.

Tag-uri:, ,