Cateva evenimente interesante in octombrie 2015

Cateva evenimente interesante in octombrie 2015

Multi considera lunile de toamana triste si monotone, dar noi stim mai bine. Oare ce se mai intampla prin tara luna aceasta? Iata cateva evenimente interesante in octombrie 2015.

Cateva orase sunt mai active decat altele – Bucurestiul detine, desigur, suprematia. Cu toate acestea, conferinte, concerte si alte evenimente variate se petrec si in alte locatii din Romania. Hai sa vedem cateva dintre acestea:

La Cluj, spre exemplu, Grupul Mira Singles si Agentia Mira invita pe 10 octombrie persoanele singure si in cautarea unei relatii la ‘Serata Iubirii – Party pentru singles’. Daca nu ai o jumatate, ai putea-o gasi intr- o seara speciala, sau cel putin ai avea ocazia sa iti faci prieteni noi.

Se pare ca prahovenii au devenit inetersati de aspecte… ezoterice, spirituale, in ultima vreme. La Vigo Grand Hotel in Ploiesti, pe data de 24 octombrie, sunteti invitati la un “seminar practic alocat trezirii constiintei”. Pentru 20 de lei, grupul VOPUS va va invata cum sa combateti stress-ul, cum sa va activati chakrele si cum sa meditati eficient. La sfarsit, vi se vor dezvalui secretele filmului “Matrix”. Intregul eveniment dureaza o zi – care se poate dovedi a fi interesant, asta desigur, in functie de cat de mistici sunteti.

Cunoscuta formatie de muzica Holograf se pregateste sa isi lanseze cel de-al XVIII-lea album, “Life line”, la acest sfarsit de toamna. Numarandu-se printre seniorii muzicii usoare romanesti, membrii trupei Holograf au reusit sa se mentina mereu in pas cu tendintele muzicale ale momentului, iar slagare ca “Ti- am dat un inel”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” sau “Dincolo de nori” sunt pe buzele tuturor. De data aceasta, Holograf isi va incepe turneul pe 23 octombrie la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pe 25 octombrie, ii vom gasi la Sala Polivalenta din Craiova, iar pe data de 27 octombrie vor ajunge la Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor. La Timisoara vor sta mai mult, concertand pe 29 si 30 octombrie. Turneul se va incheia la Bucuresti, unde vor sustine un concert pe 14 noiembrie la Sala Polivalenta. Cu inchirieri masini Romania puteti ajunge la oricare dintre aceste evenimente.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.