Cateva idei pentru Revelionul 2017 in Romania – Partea a II-a

Dragi prieteni, incepusem deja data trecuta sa vorbim despre cateva idei pentru Revelionul 2017 in Romania. Am stabilit ca Bucurestiul si Muntii Carpati sunt doua dintre cele mai populare optiuni printre romani an dupa an.
Dar acela a fost doar inceputul. Astazi ne plimbam prin cele mai frumoase orase din Romania in cautarea celor mai interesante experiente de Anul Nou.

Ocna Sugatag este un superb locas dincolo de timp, in inima Maramuresului. Este o statiune balneo-climaterica in inima naturii, cu bisericile de lemn patrimoniu UNESCO la o aruncatura de bat. In aceasta oaza de frumusete si pace poti intampina noile inceputuri cu o inima curata.

Cluj-Napoca este unul dintre orasele care merita cel mai mult sa fie vizitate din toata tara noastra. Este o cetate uimitoare, plina de culoare, cu un patrimoniu inegalabil. Cardul natural este de asemnea unul frumos.

Poti petrece Revelionul de anul acesta in Piata. Daca vrei poti apela la un transfer aeroport Cluj pentru o calatorie frumoasa si usoara, o alternativa placuta la un simplu taxi.

Dar daca vrei sa petreci cateva zile departe de oras, alaturi de familia ta sau de cei mai apropiati prieteni, poti inchiria o cabana in apropiere de Cluj, la Belis, Rasca sau Turda.
Si daca doriti o experienta cu adevarat traditionala, plina de culoare si de liniste, in inima rece a Moldovei, va invitam in cea care este poate cea mai frumoasa regiune: Bucovina. Gura Humorului este poate prima optiune de vacanta.

Pentru aproximativ 250 lei pe persoana pe noapte, va puteti caza la o frumoasa pensiune in aceasta localitate: Gura Humorului, o gura de rai.

Vatra Dornei este o alta statiune balneo-climaterica de o deosebita frumusete, imprejmuita de paduri si de munti inalti.
Iar la Voronet puteti poposi si la minunata manastire cu acelasi nume pentru a-i admira deja legendarul albastru.

Share
This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.