Cele mai tari masini electrice si hibrid

Cele mai tari masini electrice si hibrid

Daca in ultimul nostru articol am vorbit despre cat de populare sunt aceste masini printre romani, cel putin comparativ cu anii trecuti, aratand o atitudine in schimbare, astazi avem ocazia sa ne uitam putin la cele mai tari masini electrice si hybrid de pe piata anului 2015. Hai cu noi!

Chevrolet Volt este un hybrid cu alimentare electrica. Modelul este capabil sa produca de doua ori mai mult randament decat competitorii sai electrici de pe piata. Merita un loc de seama pe lista noastra.

Modelul din 2015 beneficiaza de o baterie cu o capacitate impresioanta de 17.1 kWh.

Toyota Prius este o alegere auto “verde” previzibila, dar totodata extrem de populara pentru cei in cautarea unei masini electrice. Motorul electric in tandem cu motorul de 1.8 litri alternativ produc 134 cai putere. Experienta este, dupa cum am spus, oarecum previzibila, dar eficienta si confortabila. Plus de asta, constiinta soferului va fi usoara stiind ca natura va fi mai curata.

Ford Fusion Hybrid din 2015 este un hibird de dimensiune medie cu un design elegant si atractiv si rafinat. Este silentios si foarte confortabil si nu vaduveste soferul de o experienta de sofat autentica.

Versiunea Ford Fusion Energi, versiunea cu alimentare electrica, costa putin mai mult, dar iti ofera aproximativ 50 de kilometri de autonomie fara vreun consum de combustibil.

Pentru vreo 22.000 de lire sterline, puteti achizitiona un hybrid benzina/ electric exceptional: Lexus CT200h. Acest hutchback de dimensiune medie etaleaza un exterior elegant (si un interior pe masura), rafinamentul cu care marca auto ne-a invatat si economiseste extreme de mult combustibil. Atata vreme cat nu esti un impatimit al vitezei, aceasta masina este o solutie eficienta si ne-costisitoare, dincolo de investitia initiala de achizitionare a autoturismului.

In curand, vom gasi masinile electrice si hibrid din ce in ce mai mult pe strazi, traind visul unei lumi mai “verzi”.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.