Salonul Auto de la New York 2016

Salonul Auto de la New York 2016

Aveti drum prin America luna aceasta? Dati o raita si pe la Salonul Auto de la New York 2016 care va avea loc in “Big Apple” intre 25 martie si 3 aprilie.

Inca din anul 1900, New York a organizat un fastuos spectacol al masinilor: un salon plin de entuziasmul si optimismul specific american, dar si de o anumita senzatie de grandoare. Este cel mai vechi si probabil cel mai prestigios Salon Auto International din Statele Unite ale Americii.

Anul acesta, evenimentul auto al anului (cel putin pe continentul American) se va desfasura in incinta Jacob Javits Convention Center si promite o groaza de surprize. De fapt, in jur de 1000 de modele vor fi expuse in salile Salonului. Pretul de intrare pentru adult este de 16 dolari (respectiv 7 dolari pentru copii sub 12 ani).

Ziua oficiala de deschidere este 26 martie, iar presa va avea acces la informatii in avanpremiera intre 23 si 24 martie. Un alt eveniment mult asteptat de la Salonul Auto de la New York este sesiunea de autografe Choppers, oferite de Paul Sr. Toti fanii show-ului TV vor fi foarte incantati sa isi vada eroul. Dub Show Tour va avea de asemenea loc pe 1 aprilie.

Cat despre expozitii si lansari, vor fi surprize de la cei mai mari producatori de masini din lume. Masina favorita a Marii Britanii, MINI, ne va incanta cu modelele Cooper S and Cooper SD imbunatatite, cu motoare puternice de 182 cp si respectiv 189 cp. Pe de alta parte, manufacturieri faimosi precum Audi, Mercedes, BMW si Buick isi vor etala cele mai emblematice modele. Alfa Romeo va expune modelele Alfa Romeo Spider si Alfa Romeo 4C Coupe. Si uite o barfa de asemenea: tot ce se poate ca Toyota sa isi lanseze la Salon noul model Prius.

Daca va hotarati sa participati la Salonul Auto de la New York, puteti arunca un ochi si peste oferta inchirieri auto international.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.