Evenimentele lunii ianuarie 2017 in Romania

Dragii mei, cum va pregatiti pentru sfarsitul anului 2016? Doriti sa intampinati cu bine si cu optimism intrarea in noul an? Astazi ne gandeam sa abordam un subiect frumos: Evenimentele lunii ianuarie 2017 in Romania.

Despre Revelion am tot vorbit si cu siguranta pana acum ati ales deja locul perfect pentru a va petrece noapte dintre ani, incepand cu seara zilei de 31 decembrie 2016. Una dintre optiuni este sa iesiti in piata orasului vostru pentru a va bucura de venirea noului an alaturi de alti localnici, poate cu o cupa de sampanie in mana.

Odata intrati in 2017, putem rasufla usurati si incepem sa planuim noile iesiri cu evenimentele din ianuarie 2017.
Acum hai sa ne plimbam putin prin tara!

Pe 7 ianuarie, la Craiova, avem intalnire cu Vunk in concert la Cafe Teatru Play in cadrul turneului “Du-ma mai departe”. Ca sa va bucurati de o excursie frumoasa in Craiova, puteti inchiria si o masina cu Craiova rent a car.

Joi, 19 ianuarie 2017, la Hard Rock Cafe in Bucuresti, pe de alta parte, va puteti intalni cu artistii de la trupa Taxi. Iar pe 25 ianuarie 2017, acelasi local este punctul de intalnire cu clasicii rockeri de la Cargo.

Si ca tot vorbeam despre rock, Metalhead Alternative Rock Awards 2016 are loc la Quantic in Bucuresti pe 27 ianuarie 2017. Este cea de-a zecea editie a acestui eveniment muzical anual. Incheiem astfel luna plini de energie, pe ritmurile puternice – sau melancolice – ale rock-ului alternativ.

Iar daca nu ati ajuns inca la munte, puteti vizita Brasovul pe 29 ianuarie 2017 alaturi de prichindeii vostri – sau singuri – intr-un spectacol de teatru destinat tuturor varstelor: Micul Print la Centrul Cultural Reduta, atat la orele 11, cat si la 17.

Tot ce ne mai ramane de spus este ca va dorim un minunat inceput de an!

Share
This entry was posted in Blog, Brasov, Craiova, Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.