Petreceti un august distractiv in Craiova!

Petreceti un august distractiv in Craiova!

Capitala (neincoronata) a Olteniei va asteapta vara aceasta sa petreceti un august distractiv in Craiova!

Craiova este un oras cu o istorie straveche si cu o atmosfera unica. Pe meleagurile acestea au trait Pelii, un trib geto-dac cu centrul la Pelendava, inca din secolul al patrulea i. Hr., iar cetatea a fost atestata documentar in harta Tabula Peutingeriana in secolul al treilea.

In evul mediu, orasul era un important centru comercial si militar. Inainte sa devina Mihai Viteazul, acesta a fost Banul Craiovei, iar in vremea sa, Craiova s-a bucurat de o inflorire fara precedent. Incepand cu secolul XIX, cunoaste o importanta dezvoltare industriala, iar din punct de vedere cultural, Craiova gazduieste numeroase biserici, palate si monumente care merita vizitate.

In august 2015, Craiova este una dintre destinatiile pe care va sfatuim sa nu le ocoliti. Si asta pentru ca va fi scena a cel putin doua evenimente care merita atentia noastra.

In perioada 1-2 august, sunteti invitati in Piata Mihai Viteazul la Zilele Prieteniei Bergenbier. Veniti alaturi de prieteni (sau veniti sa va faceti prieteni) la o halba de bere si un concert. Pe scena vor urca Vita de Vie, Zob, Suie Paparude, Red Fiction, Zdob si Zdub, R.O.A., The Kryptonite Sparks, E.M.I.L. si alti artisti cunoscuti.

Daca va gasiti la Craiova spre sfarsitul lunii august, intre 25 august si 1 septembrie iesiti la plimbare printre papusi in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului PUPPETS OCCUPY STREET, organizat sub egida Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri Craiova. Culoarea si distractia pentru toate varstele sunt garantate!

In oras si in imprejurimile sale va puteti deplasa eficient cu Auto Car Hire Romania, inchirieri masini Craiova. Este indicat sa aveti un autoturism la indemana pe perioada sederii aici. Rezervarea se poate realiza online sau telefonic. Va asteptam!

Share
This entry was posted in Blog, Craiova, Inchirieri masini and tagged , . Bookmark the permalink.