Cele mai frumoase destinatii din lume in 2015

Cele mai frumoase destinatii din lume in 2015

Pentru multi, a calatori nu este o ocupatie, nu este un hobby: este un vis. Dar fie ca visati cu ochii deschisi, fie ca va aflati printre putinii privilegiati care pot pune in practica acest desiderat, nu ar fi oare frumos sa descoperim impreuna cele mai frumoase destinatii din lume in 2015?

Avand in vedere evenimentele recente si economia mondiala, imaginea pe care o avem despre Africa presupune frumusete nestapanita, dar mai ales saracie de nestavilit si nesiguranta. Cu toate acestea, ar fi nedrept sa integram Africa de Sud in aceasta categorie doar din proximitate geografica. Cape Town, capitala Africii de Sud, este un oras minunat, vibrand de frumusete si dramatism. Aici veti intalni munti abrupti si plaje netede ca-n palma, artizani cu tarabe pe langa Malluri bogate si o viata de noapte activa.

E adevarat ca nu oricine ajunge – macar si in vizita – in America. Dar pentru cei ce trec oceanul, in 2015 vi se recomanda sa vizitati Pittsburgh in Pennsylvania, un loc traditional american cu un gust particular pentru arta.

Piratii sunt aici! De fapt… piratii au fost aici, si nu degeaba. La inceputul secolului XVIII, Nassau a devenit Republica Piratilor. Aceasta insula de o frumusete exotica, presarata cu cele mai colorate cladiri, este astazi capitala Bahamasului.

Fes, vechia capitala a statului Maroc, este poate cel mai frumos loc in care poti vedea si gusta aroma Orientului intre medinele pitoresti si pietele aglomerate.

In Romania, lista National Geographic va invita sa vizitati Maramuresul, un loc de o frumusete salbatica, tacuta si minunata. Ei o numesc “neinfricata lume veche”. Daca aveti nevoie de o masina pe acest taram, puteti apela la Inchirieri Masini Mures. E doar o idee care v-ar putea face calatoria si mai comoda si mai frumoasa.

Intre timp, noi va dorim sa aveti posibilitatea sa calatoriti si sa vedeti cu proprii ochi toate frumusetile lumii in care am avut ocazia unica sa ne nastem.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.