Evenimentele lunii martie 2017 – Partea I

A venit vremea sa ne gandim in sfarsit si la zilele fericite si calde ale primelor semne de primavara. Asa ca e timpul sa ne gandim la evenimentele lunii martie 2017 in Romania. Dupa Martisor, ne pregatim sa ne bucuram de o primavara frumoasa. Nu stim inca daca vremea va tine cu noi – pana la urma, si luna februarie a fost rece si umeda – dar putem doar spera!

Astfel, inarmati cu optimism si entuziasm, sa descoperim impreuna cateva din cele mai importante evenimente la care putem participa in Capitala!

La Sala Palatului din Bucuresti, chiar in prima zi de primavara, 1 martie, va asteapta Gheorghe Zamfir, cel mai mare naist roman contemporan, cu un spectacol plin de lumina muzicii. Concertul Gheorghe Zamfir + 100 va incepe la ora 19:30.

Tot la Bucuresti si tot pe 1 martie, la Sala Polivalenta de aceasta data, ne asteapta Loredana, indragita blonda a muzicii pop romanesti tot de la ora 19:30.

Vrei sa dansezi? Good Mood Dance Studio va asteapta in prezent si pana la data de 12 martie sa participati la patru saptamani de ateliere de dans contemporan.

Editia One World Romania 2017 va avea loc la Bucuresti intre 13 si 19 martie. Este un eveniment menit sa serbeze un deceniu de festival documentar, precum si sa incurajeze dialogul intre regizori si actori. E un moment interesant in calendarul anual pentru cei din lumea teatrului si filmului.

Iar la sfarsitul lunii martie, pe data de 30, Biserica Luterana din Bucuresti va asteapta la Jazz in Church. Artistul Chico Freeman va fi prezent, iar festivalul se vrea a deschide lumea jazzului in cadrul spiritual al Bisericii pentru toti.

Nu e deloc rau sa va rezervati deja bilete la evenimentele care va intereseaza in luna care vine. De asemenea, va incurajam sa va ganditi si la aspecte practice, precum transportul, si va reamintim ca puteti rezerva si un transfer de la Aeroportul din Otopeni la preturi accesibile.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.