Iata cateva evenimente notabile in mai 2018 – Partea II

Iata cateva evenimente notabile in mai 2018 – sau mai bine zis, inca o serie de evenimente, concerte si spectacole la care merita sa participati luna aceasta.

Mai este una dintre cele mai frumoase luni la noi, cu vreme frumoasa si cateva zile libere de asemenea. Practic luna mai incepe si se sfarseste cu o weekenduri prelungite si – sa speram – cu vreme frumoasa si cu bine.

Intre 17 si 20 mai 2018, frumosul oras Cluj-Napoca isi celebreaza zilele orasului. Este un spectacol amplu, care implica o serie de evenimente culturale, mancare si targuri si multa voie-buna. Merita de asemenea sa profitati de ocazie pentru a vizita orasul. Daca va trebuie un transfer de la aeroportul din Cluj-Napoca, nu ezitati sa rezervati online.

Nu e loc mai bun sa incheiati luna mai decat Sibiul, pentru ca intre 31 mai si 3 iunie va avea loc aici Festivalul de Street Food in Piata Albert Huet. Fosta capitala culturala europeana este un oras care are foarte multe de aratat, de la Muzeul Brukenthal si Muzeul Taranului la arhitectura saxona veche si spectaculoasa si o fatada mai moderna in centrul comercial.

Dar pana la sfarsit de luna, mai avem de cutreierat tara si capitala din plin.

Pe 10 mai merita sa fiti in Brasov pentru concertul lui Leo Iorga alaturi de Pacifica. Muzica buna si aer de munte, iata un antidot pentru stress si tristete.

Iar pe 19 mai Delia, iubita cantareata si personalitate tv, ne asteapta la Beraria H din Bucuresti.

Si iata si o idee de vacanta: daca pana acum nu ati ajuns inca in Delta Dunarii, tinut de vis si unic, protejat de la noi, intre 19 si 20 mai se organizeaza o expeditie aici.

In concluzie, avem toate motivele din lume sa ne pregatim sa ne bucuram de o luna mai fabuloasa. Si avem de asemenea destule evenimente interesante si zile cu soare!

 

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.