Iata cateva evenimente notabile in mai 2018 – Partea I

Iata cateva evenimente notabile in mai 2018: ne gandeam sa facem o lista pe care sa o share-uim cu voi. Ce ziceti despre aceasta idee?

Vremea buna a venit si am inceput luna in forta, cu un liber care ne-a oferit multora un weekend prelungit bine-meritat. Dar ce facem mai departe?

Daca nu aveati drum prin Iasi saptamana asta, merita sa va faceti, pentru ca pe 4 mai, Octavian Strunila si prietenii sai actori ne invita la Teatrul Luceafarul din Iasi pentru a ne bucura impreuna de spectacolul “Cum se face”, o comedie de bun gust care ne va constientiza cu privire la realitatile triste si amuzante ale vietii oamneilor de teatru. Anca Dumitra si Paul Ipate mai fac parte din distributie, iar biletele se gasesc inca online cu putin noroc.

Te temi ca nu ai o masina cu care sa ajungi usor la spectacol? Nu iti face griji: cu Iasi rent a car poti sa te bucuri de acest lux la un pret accesibil.

Cum deja ne bulucim la mare, nu ar fi de mirare ca multi dintre noi sa se gaseasca la Constanta pe 16 mai. Pentru acestia, daca sunteti amatori de un frumos spectacol de iluzionism, magicianul Augustin ne asteapta sa radem si sa ne uluim la spectacolul Dilibum. Distractia e garantata.

Inapoi la Bucuresti, pe 18 mai la Hard Rock Cafe ne asteapta formatia Hara in concert. La Hard Rock Cafe va puteti de asemenea bucura de un burger bun si de o bere artizanala interesanta, asa ca nu ezitati!

Iar in ultima saptamana din mai va puteti pregati de asemenea pentru un frumos musical la Sala Palatului: Mamma Mia! Frumosul spectacol cu muzica formatiei Abba se va pune in scena in Romania cu o distributie impresionanta de muzicieni si dansatori: Loredana Groza, Cornel Ilie, Horia Brenciu ne vor canta si ne vor incanta cu dans Bogdan Boanta, Lilian Caraus si Andra Gheorghe – printre multi altii.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.