Orasul Oradea, pentru prima data la targul international vienez Ferien Messe

Orasul Oradea, pentru prima data la targul international vienez Ferien Messe

Sunt ultimele zile din an, asa ca planumim deja Revelonul si, de ce nu, prima excursie din anul 2015. Puneti pe lista si Orasul Oradea, pentru prima data la targul international vienez Ferien Messe.

Daca pana acum, Oradea nu a avut parte de foarte multa expunere din punctul de vedere al turismului international, acum orasul este pregatit sa isi intampine vizitatorii cu bratele deschise (si cu infrastructura decenta), mai ales dupa ianuarie 2015, cand va fi reprezentat la targul international vienez Ferien Messe drept un loc optim pentru un city break tamaduitor.

Care sunt elementele tamaduitoare ale orasului de pe Cris? Ei bine, organizatorii si reprezentantii mizeaza pe centrul istoric, pe apa geotermala si pe caracterul cosmopolit dat de multiplele evenimente care se vor desfasura aici.

Odata cu Oradea, organizatorii vor promova si Baile Felix, care merita sa se bucure de mai multa popularitate, cum o faceau in trecut. Asadar, intre 15 si 18 ianuarie 2015, Oradea (si alte orase romanesti) se vor promova la standul Romaniei de la targul international. Oradea poate fi prezenta si datorita muncii ONG-ului Asocia?ia de promovare a turismului în Oradea, infiintat de Primarie. Alaturi de ceilalti parteneri, Oradea se va bucura de statutul de oras partener. Asta inseamna dreptul la reclame si un talk show live pentru promovare.

Printre lucrurile pe care le puteti vizita la Oradea, puteti numara frumoase monumente, precum Primaria, Palatul Episcopiei Catolice, Casa Deutsch (cu ale sale frontoane florale), Muzeul Ady Endre din Parcul Traian sau Palatul Apolo. Un loc intercultural, spatiul de intalnire si coabitare al diverselor culturi si religii, in Oradea puteti poposi la biserici de orice rit. Puteti apoi sa va bucurati la Bazar si sa va plimbati prin parcurile intense din oras.

Odata ajunsi in oras, pentru a va bucura de toate frumusetile, puteti inchiria o masina si salva mult timp.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Oradea, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.