Targuri de turism romanesti in martie 2015

Targuri de turism romanesti in martie 2015

Romania nu este doar o destinatie turistica. Este de asemenea o tara care doreste sa isi relanseze turismul atat pe plan intern, cat si international. Iata cele mai importante Targuri de turism romanesti in martie 2015.

In perioada 27 februarie – 01 martie 2015, la Tragu Mures puteti sa participati la editia a cincea a „Târgului de Turism Transilvania”. Desfasurat la Mall Promenada, evenimentul este cel mai mare targ de oferte de turism in Romania, locul unde puteti gasi bilete si idei pentru vacanta pe care o planuiti.

In aceeasi perioada, orasul Cluj Napoca organizeaza propriul Targ de Vacante la Sala Polivalenta, sub egida Amprenta Advertising si ANAT.

Ziua Femeii se poate foarte frumos sarbatori la Constanta, in cadrul Targului de Turism Vacanta deschis intre 6 si 8 martie la Maritimo Shopping Center, cu intrare libera.

Bineinteles, Capitala isi rezerva dreptul de a organiza cel mai mare eveniment de profil, Targul de turism al Romaniei, intre 12 si 15 martie 2015. Organizat de si la ROMEXPO, Bucuresti, se asteapta participarea a 208 de expozanti din 24 de tari. Aproximativ 30.000 de vizitatori sunt asteptati, iar intrarea este 15 lei de persoana. Agentii de turism, tour operatori, companii de transport, hoteluri, complexe turistice, firme de agrement si alti agenti sunt asteptati intr-un cadru care incurajeaza noi parteneriate si discutii de afaceri.
Intre 20 si 22 martie, puteti participa de asemenea la Ploiesti la Targul prahovean de Turism ExpoVacanta desfasurat la Ploiesti Shopping City si oferind de intrare libera.

Incheiem luna la Iasi, unde va avea loc a treia editie a Targului de Turism Vacanta la Palas Mall Iasi, intre 27 si 29 martie 2015.

Pentru a participa la targ, dar si pentru a organiza o excursie independenta in Romania, puteti sa inchiriati o masina fara garantie si sa va deplasati oriunde in tara.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.