Unde mergem de Halloween?

Dragi prieteni gata sa mearga la colindat chiar putin inainte de sarbatorile de iarna, avem o intrebare pentru voi: Unde mergem de Halloween? Sarbatoarea aceasta americana ne-a contaminat si pe noi de ceva ani si, desi nu are neaparat o traditie sau o semnificatie anume la noi, ne place sa cumparam un dovleac sau sa gasim un pretext pentru o petrecere de Halloween, nu-i asa?

Daca sfarsitul de octombrie poate fi un motiv de a calatori de asemenea, noi credem ca e cu atat mai bine! Iata si cateva sugestii pentru Halloweenul de anul acesta:

  • Bucuresti: capitala este locul optim pentru a gasi un club sau o petrecere privata de Halloween. Te poti costuma si te poti distra alaturi de oameni noi sau prieteni vechi.
  • Bran: Castelul Bran este de departe cea mai populara destinatie de Halloween. Este probabil una dintre cele mai cautate din lume de iubitorii de mituri cu vampiri si castele bantuite. Desi stim ca realitatea istorica este alta, inchidem ochii in fata entuziasmului debordant al celor ce citesc (un pic cam prea multa proza) fantasy. In Brasov puteti inchiria si o masina cu Brasov car rental daca doriti sa explorati si orasul si localitatile din imprejurimi.
  • Cluj Napoca este unul dintre cele mai populare destinatii din Romania in ultimii ani. Ca si in Bucuresti, si aici va puteti orienta catre un club sau o petrecere de Halloween. De asemenea, ati avea ocazia sa va desfatati ochii si inimile cu plimbari printr-unul dintre cele mai frumoase orase din tara.
  • Campina, un loc frumos si straniu, la poalele muntilor. Aici va puteti duce sa vizitati Castelul Iulia Hasdeu construit la finele secolului XIX de scriitorul roman Bogdan Petriceicu Hasdeu in memoria (si dupa spusele lui, sub indrumarea spiritului) fiicei sale, Iulia Hasdeu. Castelul este una dintre cele mai fascinante reprezentari arhitecturale romantice si unii dintre vizitatori spun ca este inca bantuit (cu drag) de spiritul Iuliei.

 

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania.