Cateva evenimente planuite pentru noiembrie 2017 – Partea I

Ultima luna din toamna nu trebuie sa fie un abis rece si plictisitor; stim ca vara e departe – desi vremenea in general buna si zilele frumoase ne-au facut pana de curand sa uitam de asta – si mai stim ca mai dureaza ceva pana la noile vacante, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem inchisi in case. Asadar, iata cateva evenimente planuite pentru noiembrie 2017.

Intre 1 si 5 noiembrie, ne pregatim sa mergem la Bucuresti pentru Urban Eye Film Festival. Este un eveniment dedicat cinematografiei in contextul urban, celor intersati de realitatile mediului in care traim si de paradigmele prezentului postmodern.

Daca vreti sa vizitati un oras ceva mai frumos, haideti cu toii la Sibiu! Acolo putem sa ne bucuram de Sibiu Jazz Competition, un concurs de muzica jazz dedicata unui public clult, dar si oricaror interesati de ritmul acestei forme muzicale deosebite. Concursul de Jazz in Sibiu a dedutat acum aproape 40 de ani, in 1979, asa ca are o istorie si o faima internationala aparte. Ca in fiecare an, invitati din mai multe tari sunt asteptati; vor concura 53 de participanti proveniti din 15 tari pe perioada celor trei zile de competitie. Era sa uitam datele: Sibiu, 10-12 noiembrie. Biletele sunt de inchiriat online: 20 de lei pe seara sau 50 de lei pentru intregul eveniment.

Freestay, trupa lui Florin Ristei (de care va amintiti, poate, de la competitia X-Factor sau poate cu mult dinainte, de cand canta “Dana, colega mea”), a lansat de curand un nou single. Pe 17 noiembrie 2017, ei ne asteapta la Hard Rock Cafe la Bucuresti. Ne asteptam la muzica de buna claitate si la o seara speciala, pentru ca Florin si colegii lui sunt adevarati experti cand vine vorba despre a organiza o seara frumoasa pentru toata lumea.

In capitala ajungeti cu un transfer de la aeroportul din Bucuresti.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania.