Bine ati venit la Salonul Auto de la Geneva 2016!

Bine ati venit la Salonul Auto de la Geneva 2016!

Bine ati venit la Salonul Auto de la Geneva 2016! Dupa doua zile dedicate membrilor presei, salonul auto international Geneva Motor Show 2016 isi deschide oficial portile in perioada 3-13 martie 2016.

Salonul Auto de la Geneva a ajuns la cea de-a 86-a editie. Zilele de 1 si 2 martie 2016 sunt dedicate presei internationale. Organizatorii raspund cu rabdoare intrebarilor emisariilor televiziunilor si publicatiilor de specialitate din toate colturile lumii.

Acest eveniment este unul din cele mai importante din calendarul anual. Printre masinile care au fost inaugurate de-a lungul anilor la Salonul Auto de la Geneva, merita mentionate modele clasice precum Ford A (1928), Maybach Jaray (1932), Alfa Romeo Super Sport (1959), popularul Peugeot 104 din 1973, dar si Audi A8 sau Seria 3 BMW.

Evenimentul este organizat in vastul Palexpo Exhibition Center. Se poate intra de luni pana vineri de la orele 10 la 20, iar sambata si duminica intre 9 si 19. Costul unui bilet intreg este de 16 CHF. Copiii, pensionarii si persoanele cu dizabilitati se bucura de un discount de 7 CHF din pretul integral, iar pentru grupurile peste 20 de persoane, costul unui bilet de intrare este de 11 CHF pentru fiecare persoana.

Editia cu numarul 86 a Geneva Motor Show ne pregateste surprize, in special venite din partea producatorilor de masini de lux. Spre exemplu, Aston Martin ne va face cunostinta cu noul si extravagantul DB11, pe cand Audi va dezvalui modelul Q2, iar Maserati ne-a pregatit o surpriza de proportii: un SUV de clasa premium pe nume Levante. Nu stiu altii cum sunt, dar noul Volvo V90 suna de asemenea foarte interesant!

Intr-un cuvant, Geneva Motor Show of 2016 promite sa ne surprinda cu un o serie de expozitii si evenimente de proportii! In plus, aveti ocazia sa vizitati unul din cele mai bogate si (spun unii) frumoase orase din Europa.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.