Cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017 – Partea a II-a

Cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017 nu se rezuma la doar cateva concerte razlete. Este o luna plina de activitate in Romania, sarbatorim Pastele atunci si vremea buna la care jinduim ne va aduce, speram noi, mai multe motive sa iesim din casa.

Delia vine in prima zi de aprilie la Brasov intr-un concert asteptat de multi. Aveti si prilejul sa vizitati un oras superb.

Daca iubiti patinajul artistic, o combinatie de arta si sport, o sa doriti sa fiti la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 8 aprilie pentru spectacolul Kings on Ice. Evgeni Plushenko, Brian Joubert, Adelina Sotnikova si Tomas Verner vor fi principalele staruri.

Patinatorii vor performa pe muzica violonistului de geniu Edvin Marton. Preturile biletelor de intrare sunt cuprinse intre 100 si 400 de lei. Sunt inca in vanzare, asa ca merita sa intrati pe web pentru a rezerva in curand, cat inca se gasesc locuri bune

Doriti sa va initiati in tainele Karuna Reiki sau cel putin sa aflati mai multe despre o tehnica destul de controversata, dar potential eficienta de vindecare?

La Constanta pe data de 8 aprilie aveti aceasta ocazie. De asemenea, aveti ocazia sa vedeti si marea probabil pentru prima data pe acest an. Poate ca nu e indeajuns de cald pentru o baie in mare, dar cu siguranta va fi placut pentru o plimbare pe tarm. Cu o masina inchiriata de la Constanta car rental, puteti sa strabateti frumosul litoral.

La Oradea insa, tot pe 8 aprilie, aveti invitatie la teatru la piesa “Straini in noapte”. Medeea Marinescu i se alatura lui Florin Piersic pe scena intr-un spectacol pe care nu il veti uita.

Natalia Imbruglia se intoarce in Romania la sfarsitul lunii aprilie, pe data de 29, de la orele 20. Muzica pop si timbrul special al artistei va va umple seara cu muzica.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.