Cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017

Odata cu luna aprilie, devine clar pentru toata lumea: primavara este aici! Sfintele Sarbatori de Paste se apropie de asemenea; anul acesta le vom celebra pe data de 16 aprilie si cu siguranta este unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii aprilie 2017.

Haideti sa vedem cateva dintre concertele, spectacolele si evenimentele la care ne putem duce in luna care vine.
Nu e pacaleala de 1 aprilie! In prima zi a lunii aprilie, Tudor Chirila si trupa sa, Vama, vin la Buzau intr-un mult-asteptat concert.

La Bucuresti, in seara de 4 aprilie, la Beraria H, ne asteapta excentrica si indragita Loredana, una dintre cele mai populare si de succes soliste din Romania.

Tot pe 4 aprilie, la Sala Polivalenta din Iasi, pe de alta parte, avem intalnire cu una dintre cele mai longevive si populare trupe de muzica din Romania: Holograf. Iasiul este una dintre perlele tarii noastre, asa ca merita sa va faceti timp sa petreceti cateva zile in acest minunat oras, explorandu-i secretele si aflandu-i istoria. Cu un transfer de la aeroportul din Iasi puteti merge atat la Concertul Holograf, cat si oriunde in oras si in imprejurimile sale.

Spuneam ca vine Pastele si stim cu totii cat de importante sunt traditiile pentru noi. Hotelul Hilton Bucuresti organizeaza intre data de 8 aprilie si 9 un Targ de Paste cu articole handmade.

Cat despre americanii de la Pink Martini, cu al lor amestec de muzica jazz, clasica si influente (post-) moderne, acestia vin la Bucuresti la Sala Palatului pe 20 aprilie, asa ca ati face bine sa nu lipsiti!

Si tot la Bucuresti, doua zile mai tarziu, pe 22 aprilie, suntem cu totii invitati sa ne indreptam atentia spre o viata mai activa si sanatoasa la Conventia Nationala de Fitness, un eveniment pentru o viata cu adevarat mai buna.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.