Concertele anului 2017 – Partea a II-a

In Concertele anului 2017 – Partea a II-a vom afla mai multe despre cele mai anticipate spectacole muzicale din Romania.

Anul acesta se vrea a fi unul cat se poate de interesant din punct de vedere muzical. Romanii sunt printre cei mai entuziasti spectatori, iubesc in sinea lor arta si mai mult decat orice isi traiesc viata in ritmurile muzicii, interior, in secret. Cel putin este impresia pe care mie mi-au facut-o.

Atistii britanici de la Depeche Mode au ridicat sali intregi peste tot in lume, iar romanii au fost foarte bucurosi sa ii intampine la prima reprezentatie. Fanii sunt fericiti sa afle ca Depeche Mode se intorc in Romania si vor concerta la Cluj Arena pe daa de 23 iunie 2017 de la orele 17.30. Cu un transfer de la Aeroportul din Cluj Napoca va puteti deplasa cu mare usurinta oriunde in oras si nu numai. Pretul biletelor se incadreaza intre 131 si 487 de lei, depinzand de zona din sala.

Cele doua concerte ale indragitului tenor italian Andrea Bocelli din iunie sunt de asemenea printre cele mai mult-asteptate spectacole din calendarul artistic din anul acesta. Andrea Bocelli ajunge in Bucuresti pe data de 22 iunie 2017, unde va sustine un spectacol care va imbina muzica moderna cu cea clasica in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Artistul va ajunge trei zile mai tarziu, pe 25 iunie, la Cluj, unde va sustine cel de-al doilea concert pe Cluj Arena. Andrea Bocelli a inregistrat 13 albume si a vandut peste 75 de milioane de exemplare, a concertat peste tot pe Glob si este astazi unul dintre cei mai iubiti muzicieni din lume. Artistul italian care si-a pierdut vederea la 12 ani este de asemenea implicat in opere de caritate si a crezut intotdeauna ca muzica moderna si cea clasica se pot imbina cu succes.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.