Concertele anului 2017 – Partea a III-a

Dragii nostri prieteni melomani, anul acesta este cu adevarat unul spectaculos si ofertant din punct de vedere muzical, iar in articolul nostru descoperim cu bucurile alte cateva dintre concertele anului 2017 programate in Romania.

De data aceasta ne ocupam de rock, dar si de cateva optiuni alternative de muzica, daca ni se permite aceasta exprimare. Muzica este, in definitiv, o forma de expresie deosebit de complexa.

Al Di Meola este un muzician complet: compozitor, chitarist si pionier al unui nou stil experimental de muzica, imbinand instrumentalul cu jazz, fusion si latino. Sunetele alei sale chitari iti vor umple seara de 20 mai 2017. Hai la concert la Sala Platului din Bucuresti in primavara tarzie anul acesta!

Am promis ceva muzica rock, asa ca iata la ce ne ganeam: indragitii rockeri de la Evanescence vin in Romania pe 29 iunie si vor concerta la Arenele Romane din Capitala de la ora 8 seara. Va fi o seara intr-adevar de neuitat, plina de energie si de rock simfonic. Amy Lee, magica solista a trupei, alaturi de colegii sai de trupa au vandut milioane de discuri si au castigat nenumarate premii muzicale. Va asteapta in Bucuresti in vara aceasta!

Si daca va place mult acest gen muzical, adica rock, va puteti intalni si cu trupa de rock clasic Deep Purple, una dintre cele mai longevive trupe, infiintata in Anglia in anul 1968. Pe 13 mai, vin si ei la Bucuresti pentru a-si promova noul album, “inFinite” in cadrul turneului “The Long Goodbye”.

Artistii au inovat intens muzica rock, iar noul album este plin de energie si de sunete care experimenteaza, ca intotdeauna, in cautarea unei armonii perfecte. Este o ocazie valoroasa de a va intalni cu niste artisti completi.

Prin Bucuresti va puteti plimba cu Bucharest car rental, inchiriind o masina la un pret avantajos.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.