Concertele anului 2017 – Partea I

Anul acesta se vrea a fi unul cu adevarat muzical, asa ca ne pregatim sa rezervam deja bilete pentru cele mai faimoase si mult asteptate dintre Concertele anului 2017.
Daca sunteti iubitori ai muzicii, merita sa treceti in revista cel putin cateva dintre optiunile muzicale pe care promoterii din industria entertainmentului romanesc le propun pentru anul acesta in Romania.

Mai sunt doar cateva zile pana la concertul indragitului pianist Richard Calyderman. De fapt “concertele”, deoarece vorbim despre cinci spectacole in total in cinci orase din Romania. Prima oprire este la Timisoara, la Sala Sporturilor „Olimpia”, pe 6 martie. In oras va puteti deplasa cu usurinta cu o masina de la Timisoara rent a car daca nu va puteti deplasa acolo cu masina din dotare.

Pe 7 martie, Clayderman ajunge in Targu Mures, iar o zi mai tarziu, de Ziua Femeilor, iubitele si sotiile de pretutindeni se vor putea bucura de acordurile romantice ale muzicii artistului francez la Sala Palatului din Bucuresti. Francezul nu se opreste aici, ci porneste spre mare, concertand la Constanta pe data de 9 martie si la Galati pe 10.

Unul dintre cele mai anticipate concerte ale lunii aprilie este concertul Pink Martini programat pentru data de 20 a lunii la Sala Palatului din Capitala. Artistilor americani le place sa spuna ca au format “o mica orchestra”. Canta cu multa virtuozitate o combinatie de jazz, pop clasic si muzica culta. Alaturi de ei veti intra intr-o lume boema si plina de aroma epocilor trecute si acolo veti ramane ore intregi dupa terminarea spectacolului.

Si tot in aprilie, pe 27, tot la Sala Palatului, dupa 8 ani de la prima reprezentatie, se intoarce si indragita cantareata italiana Gianna Naninni. “Meravigliosa Creatura” este poate cea mai cunoscuta melodie, una pe care speram sa o auzim si de data aceasta.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.