Dacia Duster la Frankfurt Motor Show

Constructorul autohton este prezent la Salonul Auto de la Frankfurt si astazi prezinta noul Duster, care are un exterior mai modern si un interior schimbat, cu tapiserii noi precum si o plansa noua de bord, conform anuntului Renault – grupul francez care detine Dacia.

Reprezentantii companiei prezinta noua Dacia cu mai multe echipamente dar la acelasi pret. Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele precum si sistem de control al traiectoriei disponibil in serie.

Noua versiune Dacia Duster va asigura un spatiu interior mai mare si un volum de incarcare a portbagajului care poate atinge 475 de litri – depinzand de versiune, dar vine  si cu posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 metri lungime, cand bancheta spate este rabatata. Spatiile de depozitare din interior au un volum de pana la 3,3 litri. Modelul nou are un motor pe benzina – de 125 CP – cu un consum de 6 litri/100km precum si emisii reduse de CO2.

Noul Duster este menit sa completeze gama complet innoita de autovehicule Dacia, o gama care este cea mai tanara din Europa si din bazinul meditarenan. O gama de automobile care a vazut cea mai amre crestere de vanzari din Europa in primul semestru al anului, in contextual unei evolutii nu foarte favorabile a pietei.

Dealerii Dacia asteapta inceputul vanzarilor noului Duster in a doua jumatate a anului, in contextul in care aproximativ una din patru masini livrate in prima parte a anului era un SUV provenit de la Dacia.

Noul Duster vine si cu schimbari in partea frontala, unde se poate ramarca noul calandru cu bandouri orizontale cromate si o noua grila a radiatorului, care este incadrata de blocuri optice redesenate pentru a integra si lumini de zi.

Noul Duster vine si cu o culoare noua, Gris Comete, precum si cu patru tapiserii noi, una dintre ele de piele, in functie de nivelul de echipare.

Share
This entry was posted in Blog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.