Evenimentele lunii martie 2017 – Partea a III-a

Pentru ca avem convingerea ca luna martie merita multa atentie si propune o serie de zile interesante, ne gandeam sa exploram Evenimentele lunii martie 2017 – Partea a III-a. Asa ca va invitam sa descoperim impreuna noi festivaluri, concerte, cursuri si evenimente care merita punctate pe lista de activitati a lunii martie 2017.

Astazi ne plimbam prin intreaga tara, fara restrictii si fara diferente, asa ca facem o noua prima oprire la Bucuresti pe 11 martie. Popularul artist american Jason Marz ajunge la Sala Radio din Capitala pentru concertul “Jason Marz and His Guitar”. Printre cele mai indragite slagare ale lui Marz se numara “I’m Yours” si “I Won’r Give Up”. Cu siguranta vom avea ocazia sa le fredonam alaturi de el.

Daca indragitul scriitor Mircea Cartarescu ne face sa ne intrebam “De ce iubim femeile”, la fel de popularul artist Stefan Banica Jr. o declara direct: “Te iubesc, femeie!” Este vorba despre turneul de Ziua Femeii pe care Stefan il va desfasura in martie. Prima oprire: Sala Radio din Bucuresti, sambata, 4 martie 2017, ora 8 seara. Urmatoarele opriri sunt Focsani, luni, 6 martie si Piatra Neamt, marti, 7 martie. Cu Piatra Neamt car hire puteti inchiria o masina la Piatra Neamt si va puteti bucura de mobilitatea oferita de un autovehicul la dispozitia voastra pe perioada sederii.

Martie este inca o luna de iarna din unele puncte de vedere. La munte, zapada intarzie sa se topeasca pana tarziu in primavara, iar schiul se practica inca pe versantii carpatini. Cupa Comexim 2017 va avea loc la Strajna. Este un concurs de schi cu obstacole de talie internationala. Daca stii sa schiezi, ar fi frumos sa te interesezi de aceasta oportunitate.

Un martisor putin inatarziat se poate sarbatori si la Bucuresti, la Sala Palatului, pe data de 20 marie. Cum? Alaturi de indragita trupa romaneasca de rock Holograf. Artistii sunt printre cei mai longevivi de pe piata autohtona si asta pentru ca s-au mentinut moderni si relevanti peste decenii.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog.