10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a II-a

Dragii nostri, ne-am intors cu incursiunea imaginara printre cele 10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a II-a va pregateste noi surprize pe care sa le descoperim impreuna.

Daca in “episodul” trecut ne-am petrecut timpul impreuna cocotandu-ne in copaci, astazi cautam locuri minunate aproape de apa. Veti fi uimiti cat de multe optiuni de relaxare… acvatica exista in Romania!

3. Delta Dunarii este un loc unic in Romania si in Europa, un habitat minunat, plin de nuferi, pelicani si “paduri” de stuf. Un peisaj mistic aproape, care pastreaza secrete nebanuite, dar si o frumusete evidenta, de poveste. Este locul primordial, daca putem sa zicem asa, in care sa gasesti linistea dupa luni de zile inchis in orasul cel gri.

Delta prezinta optiunile cele mai… aventuroase si simple de “cazare”, dar asta nu inseamna ca nu exista si variante absolut rezonabile si “urbane” de cazare in satele si complexurile de vacanta din zona. Delta Dunarii este o rezervatie naturala si sit UNESCO, intrat in patrimoniul mondial, este o zona protejata si unica. Nu mai are nevoie de multa prezentare, dar merita sa aveti curajul sa o vizitati.

4. Eforie Nord este una dintre cele mai mari statiuni de la Marea Neagra. Ca si celelalte statiuni, se lauda cu plaje frumoase cu nisip matasos si o panta lina care coboara spre largul marii gradual. Pe plaja, puteti aduna scoici, iar noptile va puteti bucura de o plimbare solitara pe mal, privind miile de stele. Dar lucrul care m-a fascinat intotdeauna cel mai mult la Eforie este faptul ca este un oras adevarat, locuit de rezidenti permanenti tot timpul anului.

Eforie Nord este aproape de resedinta de judet Constanta, iar acolo puteti merge la shopping, puteti explora un oras cu multe atractii culturale si optiuni de divertisment sau puteti sa inchiriati o masina in Constanta pentru a explora intregul litoral romanesc.

Share
This entry was posted in Constanta, Inchirieri masini and tagged , . Bookmark the permalink.