10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a III-a

Suntem constienti ca 10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 sunt prea putine, dar credem noi ca e cel putin un inceput. Noul an a inceput, ne-am cam reintors la munca sau la scoala, asa ca este timpul sa visam cu ochii deschisi la noi aventuri si la zilele cu soare care cu siguranta nu vor mai intarzia mult sa apara.

Incepusem data trecuta sa vorbim despre “distractie la apa” si ne-am reamintit de cateva dintre locurile cele mai stimulate langa apa: Marea Neagra si Delta Dunarii. Dar incursiunea noastra nu se poate opri aici, asa ca vom continua cu alte tipuri de relaxare acvatica:

5. Daca nu doriti sau nu puteti sa va indepartati foarte mult de Bucuresti, nici chiar pentru o iesire de weekend, nu va faceti griji: desi capitala tarii noastre se gaseste la sute de kilometri de mare, asta nu inseamna ca nu exista optiuni de balaceala aici, mai ales in lunile calde, cand mercurul din termometre creste alarmant. (Stiu ca in momentul acesta gandul e greu de conceput, cu iarna facandu-si de cap afara, dar vara va reveni dupa toate probabilitatile, iar atunci ne vom plange de canicula).

Divertiland Bucuresti este un parc de distractii acvatic destinat celor mici si celor mari. Este de fapt cel mai mare astfel de parc din Romania. Pentru vara anului 2017, distractia se muta la Playland, un sit localizat in Soseaua Pipera. Abia asteptam sa il exploram!

Ce e Divertiland? Este un parc de distractii cu topogane acvatice, piscine, sezlonguri si baruri. Parul este repartizat in diverse sectiuni, in functie de varsta, iar preturile sunt relativ accesibile.

6. O alta optiune, tot aproape de Bucuresti, sunt Thermele Bucuresti, care se gasesc in Comuna Balotesti, accesibil cu masina inchiriata de la Bucharest car hire, in drumul spre Bucuresti. Termele sunt deschise tot anul, apa este calda si toata distractia se intampla inauntru pe timpul iernii, asa ca puteti inota oricand!

Share
This entry was posted in Bucuresti, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.