2014, inca un an excelent pentru cel mai mare tour operator roman

2014, inca un an excelent pentru cel mai mare tour operator roman

Succesul i-a urmat si in 2014, inca un an excelent pentru cel mai mare tour operator roman, Christian Tour. Pentru acestia, anul s-a incheiat cu o cifra de vanzari record de 52 de milioane de Euro, o crestere substantiala fata de cele 45 de milioane inregistrate in anul precedent. Pentru 2015, planul Christian Tour este si mai indraznet: sa atinga suma de 63 de milioane de Euro. Le dorim succes si vorbim astazi despre povestea lor de succes.

Povestea Christian Tour a inceput in anul 1997, cand Cristian Pandel (fratele actualului CEO Christian Tour, Marius Pandel) infiinta o agentie de turism in Bucuresti. Pana in 2001, agentia ajunsese sa se bucure de indeajuns de mult succes pentru a-si crea, sponsoriza si promova propriile pachete turistice. In 2007, compania se extinde pe piata nationala, deschizand filiale la Timisoara si Cluj si colaborand cu provideri de transport autocar si charter.

Astazi, sunt 30 de agentii peste tot in tara si un sediu la Chisinau. Cursele charter desfasurate sub egida Christian Tour – 42 pe saptamana – au un grad de umplere de 95%, iar hotelul detinut de companie in Corfu, Memento Kassioppi Resort 4*, se bucura de asemenea de ocupare aproape integrala pe toata durata sezonului estival.

Dupa Revolutie, dar mai ales dupa intrarea in Uniunea Europeana si desfiintara granitelor, romanii au inceput sa calatoreasca din ce in ce mai mult. Christian Tour ofera pachete de vacanta ciu preturi intre 100 si 2500 Euro de persoana. Cele mai populare destinatii sunt Grecia, Turcia, Spania, dar si pachetele Senior Voyage.

In ceea ce priveste excursiile culturale, Eurotripurile sunt populare, ca si excursiile catre Austria, o destinatie relativ accesibila ca pret si foarte ofertanta.

Christian Tour continua sa aiba idei de viitor. Pentru anul acesta, tour operatorul a pregatit pachete turistice noi, catre Egipt, Madeira si Tunisia, dar si croaziere pe Marea Nordului, Matea Arabiei si Marea Baltica.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.